Презентація " Хто такі земноводні?"

Про матеріал

Презентація «Хто такі земноводні?» має на меті познайомити учнів з різноманітністю земноводних, їх зовнішньою будовою, особливостями місця проживання, розмноженням, харчуванням.

Дана презентація дає можливість виділити групу земноводних серед інших груп тварин і розпізнавати їх за істотними ознаками. Допомагає засвоїти пояснити чому семе так названа ця група, встановити зв'язки між тваринами і компонентами неживої природи. Жаба Квакі , мультиплікаційний герой цієї презентації, розказує про пристосування жаб, тритонів, ропух до навколишнього середовища, до різних умов життя, зокрема, проживання на суші і у воді. Цікаво поетапно ілюструється розмноження жаби.

Презентація містить багатий ілюстративний матеріал, що сприяє розвитку пізнавального інтересу учнів, задовольняє їх цікавість, допитливість, надає можливість задуматися про значення земноводних у природі і для людини

( пізнавальне, моральне, валеологічне, естетичне, практичне), допомагає сформулювати висновки про необхідність збереження різноманітності тварин, їхнього довкілля.

pptx
Додано
21 жовтня 2018
Переглядів
840
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку