Презентація "ІГРИ ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку"

Про матеріал
ІГРИ ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку. ІГРи ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку. ІГРИ ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку. ІГРи ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку. ІГРИ ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку. ІГРи ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ІГРи ДЛЯ РОЗВИТКУ СПРИЙНЯТТЯ У ДІТЕЙ молодшого шкільного віку

Номер слайду 2

Дивовижні звуки Мета: розвиток слухового сприйняття у дитини. Візьміть кілька предметів з різноманітного матеріалу (дерево, скло, метал і т.д.). Сховайте предмети за ширмою. Дорослий постукує паличкою з дерева по одному з предметів, а дитина вгадує – який матеріал видає цей дивовижний звук. Ускладнюємо завдання – як тільки малюк визначив матеріал предмета, запропонуйте йому назвати ще предмети, виготовлені з такого ж матеріалу.

Номер слайду 3

Чи можна намалювати запах?Мета: розвиток нюхового сприйняття у дитини. Візьміть альбом, фарби, пензлики, парфуми, різні ефірні масла. Дайте дитині понюхати аромати, нехай знайде один з найулюбленіших для себе. Запропонуйте дитині намалювати цей запах, передаючи його як в кольорі, так і у формі.

Номер слайду 4

Стрілка покружляй Мета: розвиток зорового сприйняття, а саме - кольору, у дитини. Діти стають в коло. Кожному з них на одяг прикріплюється невеликий кружечок – одному червоний, іншому – синій і т.д. У середині кола знаходиться одна людина – він буде стрілкою. Малюк витягує руку, подібно до стрілки і обертається по колу. Гравці в цей час говорять такі слова: Стрілка, стрілка покрутись. Всім кружечкам покажись. И який тобі миліший. Покажи нам всім хучіше!Стоп!У цей час «стрілка» зупиняється, показує на дитину і називає його колір. Ведучий задає запитання: «Які овочі бувають червоного кольору? Що буває синім?» І т.д. Та дитина, котра правильно відповіла, отримує фішку. Хто більше набрав фішок, той і переміг.

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
17 квітня 2021
Переглядів
625
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку