Презентація. Індійська народна казка «Фарбований шакал». «Панчатантра» – перша у світі фольклорна збірка, книга про основи житейської мудрості. Медіавправа «На правах реклами».

Про матеріал
Медіаграмотність. Використання медіавправ на уроках зарубіжної літератури.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Медіавправа «На правах реклами»

Номер слайду 2

ЩО ТАКЕ РЕКЛАМА?Реклама – це інформація, яка доноситься до споживача кількома способами, при цьому містить відомості про певний товар, послугу і т. д. Це робиться для популяризації продукції з метою привернути увагу до рекламованого об'єкту.

Номер слайду 3

ЦІЛІ, ЗАВДАННЯ ТА ФУНКЦІЇ РЕКЛАМИОсновною метою реклами є збільшення доходу компанії за рахунок підвищення попиту на надані послуги або реалізований товар.

Номер слайду 4

ФУНКЦІЇ РЕКЛАМИІнформування споживачів про рекламований товар;Формування іміджу торгової марки;Переконання людей у необхідності вчинити будь-які дії (наприклад, купити товар або скористатися послугою);Нагадування про необхідність придбати рекламований товар. Закріплення досвіду, раніше зробленою покупкою.

Номер слайду 5

Збільшення попиту на рекламований товар;Утримання позицій на ринку товарів і послуг;Пошук нових каналів для реалізації продукції;Створення ефекту заповненості ринку певним товаром;Створення та підтримка відповідного іміджу компанії на ринку;Поширення інформації серед споживачів про хорошу якість продукту. ЗАВДАННЯ РЕКЛАМИ

Номер слайду 6

УЧАСНИКИ РЕКЛАМНОГО ПРОЦЕСУ

Номер слайду 7

ВИДИ РЕКЛАМИКомерційна або економічна. Політична. Соціальна

Номер слайду 8

Зовнішня рекламабілборди, вивіски, афіші, плакати і т. д

Номер слайду 9

Реклама в засобах масової інформації (ЗМІ)

Номер слайду 10

Друкована реклама

Номер слайду 11

Реклама в транспорті

Номер слайду 12

Робота в групах1 група. Зовнішня реклама – вуличний білборд до казки «Фарбований шакал»2 група. Зовнішня реклама – вуличний білборд до казки «Фарбований лис»3 група. Інтернет реклама – спливаюче вікно до казки «Фарбований шакал»4 група. Інтернет реклама – спливаюче вікно до казки «Фарбований лис»5 група. Реклама в транспорті до казки «Фарбований шакал»6 група. Реклама в транспорті до казки «Фарбований лис»

Номер слайду 13

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Група/Критерій. Достовірність інформаціїКреативність Оформлення Відповідність виду. Додаткові бали1 група2 група3 група4 група5 група6 група

Номер слайду 14

Якісна фарба«Фарбований шакал»Обирають навіть тварини!

Номер слайду 15

Шакал в тренді! А ти???

Номер слайду 16

Не вдягай синю маску!Будь справжнім…і знайдеш справжніх друзів

Номер слайду 17

Правда чи обман? Життя чи смерть? Найефективніший майстер-клас про правду

pptx
Додано
14 лютого 2022
Переглядів
610
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку