Презентація "Київ для дітей"

Про матеріал
Презентація створена з метою ознайомити учнів з музеями Києва. Доречно провести урок напередодні канікулярного періоду. В презентації представлений короткий опис музеїв, фото та точна адреса.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Київ для дітей. До Дня Києва подорож музеями міста

Номер слайду 2

Національний науково-природничий музей Національної академіі наук України. Сотні тисяч експонатів з усієї України, давні знахідки вчених, рослини і тварини. Кожна дитина знайде тут багато цікавого. Музей знаходиться на вул. Б. Хмельницького 15

Номер слайду 3

Музей цікавих наук «Експериментаніум»Це скоріше не музей, а унікальний інтерактивний науковий центр. Тут можна дізнатися і перевірити закони фізики, помацати і побачити науку в дії. Кожне відвідування «Експериментаніуму» - це незвичайне наукове відкриття. Адреса: вул. Верхній Вал, 2а

Номер слайду 4

Музей пожежної справи. Адреса: вул. Героїв полку «Азов», 6, м. «Оболонь»Музей знаходиться в Оболонському районі на території найбільшої пожежної частини Європи. Тут представлені перші пожежні автомобілі, а також показана історія, як змінювалася техніка пожежогасіння. Дітворі особливо цікаво буде уявити себе юними пожежниками.

Номер слайду 5

Державний музей іграшки. Адреса: вул. Кловський узвіз, 8 У музеї зібрано близько 15 тисяч експонатів - справжній рай для діточок різного віку. Експозиція представлена двома відділами: іграшки 1930-1990-х років і виставка народних іграшок. У музеї можна побачити ретро-ведмедиків 1950-х років, якими грали наші бабусі й дідусі, авторські іграшки минулих століть, а також милі звірятка з різних матеріалів.

Номер слайду 6

Музей залізничного транспорту. Адреса: пл. Вокзальна, 1 Цей музей відкрився в 2011 році і знаходиться на 14-му шляху Південного залізничного вокзалу. Всі експонати музею відкриті для відвідувачів. Можна побувати в кабіні, забратися в машинне відділення або посидіти на диванах в вагонах XIX століття.

Номер слайду 7

Музей води (водно-інформаційний цетр)Адреса: вул. Михайла Грушевського, 1в. У цьому музеї можна дізнатися про земну гідросферу, а також всю історію водопостачання міста. Маленьким і дорослим відвідувачам показують, як вода надходить до Києва, який шлях вона протікає, перш ніж потрапить в крани. Захоплююча експозиція розміщена під землею, що робить її ще більш цікавою і незвичною.

Номер слайду 8

Музей авіаціїАдреса: вул. Медова, 1 Музей авіації - одне з найцікавіших місць в Києві. На величезному майданчику розташовані літаки і вертольоти різних років випуску і найрізноманітніших модифікацій: цікаво і дітям, і дорослим. У музеї можна не тільки розглядати експонати і фотографуватися біля них, а й побувати всередині і навіть посидіти в кабіні.

Номер слайду 9

Парк «Київ в мініатюрі»Якщо вам наскучив міський гомін та з явилось бажання вибратись на природу, а їхати за місто зовсім не хочеться, то виберіть для проведення свого вільного часу парк „Київ в мініатюрі”, який знаходиться в мальовничому місці на березі Дніпра в Гідропарку. Це саме маленьке місто України. Своєю різноманітною колекцією споруд в масштабі 1:33 парк

Номер слайду 10

Пейзажна алея Пейзажна алея – зона відпочинку в Києві, створена на місці зритих оборонних валів Верхнього міста, які йшли понад яром, над урочищем Гончарі. Тут облаштований дитячий сквер з лавками і величезними котами. У ньому встановлені фонтани у вигляді слоника, голів зебр, викладена мозаїкою 30-метрова кішка-стонога, лавки у вигляді кролика, ворони, кота.

Номер слайду 11

Ласкаво просимо до Києва!

Номер слайду 12

https://kyiv.dityvmisti.ua/natsionalnij-naukovo-prirodnichij-muzej-nan-ukrayini/https://museumkiev.org/ https://experymentarium.com.ua/ https://kyiv.dsns.gov.ua/muzey-istoriyi-pozhezhnoyi-ohoroni-m-kieva https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%B9_%D1%96%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B8 https://rest.guru.ua/ua/kiev/places/1420-muzej_zheleznodorozhnogo_transporta/ https://kyivcity.gov.ua/kultura_sport__dozvillia/muzei/muzei_vody/ https://aviamuseum.com.ua/ https://minikiev.kiev.ua/ https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9 F%D0%B5%D0%B9%D0%B7%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B0_%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%8 F

pptx
Додано
19 березня
Переглядів
56
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку