Презентація "Компетентісний підхід до розвитку творчих особистостей учнів на уроках англійської мови"

Про матеріал
Презентація "Компетентісний підхід до розвитку творчих особистостей учнів на уроках англійської мови" є узагальненням досвіду вчителя та містить у собі методичні рекомендації
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

. Педагогічне кредо «Правильно навчає той - хто навчає цікаво». (А.Ейнштейн)

Номер слайду 3

Тема самоосвітньої діяльності: «Компетентicний пiдхiд до розвитку творчих здiбностей учнів на уроках англiйської мови» Тема є актуальною саме для нашого позашкільного закладу: -через нестійку мотивацію, опановуємо мову для досягнення ПРАКТИЧНОГО результату. КП є метою сучасної концепції української освіти та орієнтований на підростаючу людину, яка буде здатна брати участь в міжкультурній комунікації.

Номер слайду 4

іноземної мови є формування іншомовної комунікативної компетентності (ІКК), тобто здатності успішно вирішувати завдання взаємодії і взаєморозуміння із носіями мови, відповідно до норм і культурних традицій в умовах прямого й опосередкованого спілкування.

Номер слайду 5

Складові КП

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

” Діти шкільного віку дуже допитливі, вони із радістю виконують ті завдання, які їм цікаві. Завдання керівника – спираючись на психологічні, фізіологічні, вікові особливості дітей, викликати інтерес до предмета.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Для себе головним виділяю інтерес вихованця до вивчення іноземноі мови з метою користування нею у реальному житті!

Номер слайду 13

Номер слайду 14

З власного досвіду можу сказати, що зазначені методи роботи дозволяють розвивати індивідуальні здібності кожного, пізнавальну активність та більш ефективно організувати компетентicний пiдхiд до розвитку творчих здiбностей учнів

Номер слайду 15

Дякую за увагу!

ppt
Додано
29 травня 2020
Переглядів
975
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку