Презентація конролю знань "Перевір себе"

Про матеріал
Презентація конролю знань з теми "Кондитерські вироби" "Перевір себе" з предмета "Товарознавство" , для професії 5220 "Продавець продовольчих товарів".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Перевір себе

Номер слайду 2

В які групи, в залежності від виду сировини, об'єднані кондитерські вироби?Цукристі та борошняні

Номер слайду 3

Кондитерський виріб шароподібної або овальної форми, переважно, дрібних розмірів, в основному з гладкою блискучою поверхнею, це -Драже

Номер слайду 4

Різновид клейової пастили у формі півкулі, який отримують збиванням увареного фруктово - ягідного пюре з цукром та яєчним білком це -Зефір

Номер слайду 5

Желеподібний продукт, який отримують уварюванням фруктово-ягідного пюре з цукром або іншими добавками. Буває фруктово-ягідним та желейним Мармелад

Номер слайду 6

Ці борошняні вироби є одним з видів затяжного печива. В залежності від складу сировини поділяють на три види: прості (без жиру та цукру), покращені (з жиром), дієтичні (з жиром та цукром)Галети

Номер слайду 7

Драглеподібна прозора маса, одержувана з плодово-ягідних соків уварюванням з цукром з додаванням або без додавання желюючих речовин і кислот. Желе

Номер слайду 8

Цей кондитерський виріб отримують уварюванням молока з цукром, патокою та жиром з додаванням смакових і ароматичних речовин. Буває напівтвердий, м’який або тягучийІрис

Номер слайду 9

Вироби пряно-солодкого смаку, м'якої консистенції. Від печива вони відрізняються великим вмістом цукру і води, меншим – жиру або його відсутністю, наявністю прянощів. Пряники

Номер слайду 10

Цей кондитерський виріб готують з рідкого, сметано-подібного тіста у вигляді тонких дрібнопористих листів, перешарованих начинкою або без начинки Вафлі

Номер слайду 11

Цілі плоди або їх частки, зварені в сиропі із цукру і патоки, відокремлені від нього і підсушені, обсипані цукром-піском або покриті глазур’ю. Цукати

Номер слайду 12

Продукт, одержаний з цілих або нарізаних плодів уварюванням в цукровому сиропі так, що плоди зберігають свою первинну форму, а сироп має в'язку консистенцію. Варення

Номер слайду 13

Вироби із здобного дріжджового тіста які випікають в конусоподібних ребристих формах, потім просочують цукровим сиропом з ромовою есенцією, зверху глазурують помадною масою. Ромові баба

Номер слайду 14

Ці вироби мають форму згорнутих пластів випеченого бісквітного напівфабрикату, прошаровані різноманітною начинкою, переважно фруктово-ягідною. Рулети бісквітні

Номер слайду 15

Основною сировиною для виробництва шоколаду та шоколадних виробів є: Какао-боби

Номер слайду 16

За складом сировини цей кондитерський виріб буває - без начинки та з начинкою, без добавок і з добавками; звичайним і десертним. Шоколад

Номер слайду 17

Тонкоподрібнений напівфабрикат, отриманий змішуванням цукрової пудри з тертими обсмаженими ядрами горіхів і твердим жиром (какао-маслом) з додаванням смакових і ароматичних речовин. Праліне

Номер слайду 18

Цей кондитерський виріб виготовляють вимішуванням карамельної маси, збитої з піноутворювачем, з масою обсмажених розтертих ядер олійного насіння або горіхів. Халва

Номер слайду 19

Вид цукерок, виготовлених з частково карамелізованого цукрового сиропу змішаного з підсмаженими подрібненими горіхами. Грильяж

Номер слайду 20

Який вид шоколаду готують без введення какао-тертого?Білий

Номер слайду 21

Алкалоїд шоколаду, який збудливо діє на центральну нервову систему, серцеву діяльність, викликає розширення судин кровоносної системи Теобромін

Номер слайду 22

Один з найулюбленіших американських і англійських десертів назва якого походить від слова коричневий. Брауні

Номер слайду 23

Ці ласощі з цукру, крохмалю та інших наповнювачів, желеподібної консистенції, зазвичай мають форму невеликих шматочків. Лукум

Номер слайду 24

Турецький десерт з листкового тіста, медового сиропу і горіхів. Пахлава

Номер слайду 25

Технологічний процес виробництва, внаслідок якого шоколад швидко застигає, має гарну текстуру і блиск. Темперування

pptx
Додано
21 грудня 2019
Переглядів
788
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку