Презентація Круглий стіл "Як порозумітися з підлітком"

Про матеріал

Презентація Круглий стіл "Як порозумітися з підлітком"

План
І. Підготовчий етап
1. Зібрати матеріали
2. Написати сценарій
3. Підготувати аудиторію
4. Підготувати учасників до заходу.
5. Провести діагностичну роботу з дітьми. взяти у них інтерв'ю

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сценарій “Круглого столу” «Як порозумітися з підлітком»

Номер слайду 2

ПланІ. Підготовчий етап1. Зібрати матеріали2. Написати сценарій3. Підготувати аудиторію4. Підготувати учасників до заходу.5. Провести діагностичну роботу з дітьми. взяти у них інтерв’ю.

Номер слайду 3

ІІ. Вступна частина. Виступ психолога, оголошення теми та спектру поставлених проблем. Надається визначення проблеми, встановлюється регламент, правила загальної технології заходу у вигляді «круглого столу», інформування щодо загальних правил комунікації. Надання рекомендацій:• - уникайте загальних висловів;• - орієнтуйтеся на ціль (задачу);• - вмійте вислухати;• - будьте активні під час бесіди;• - висловлюйтеся стисло;• - здійснюйте конструктивну критику;• - не застосовуйте образливих зауважень на адресу співрозмовника. • Ведучий повинен обмежувати у часі участників «круглого столу».

Номер слайду 4

ІІ. Дискусійна частина з наступних питан. Ь:1. Перелік питань, які будуть обговорюватися під час заходу:1.1 Знайомство (5 хв.) Вислови «Дитина це……….». 1.2 Роль сім’ї у вихованні, розвитку, та навчанні дитини. 1.3 Інтерв’ю підлітків - відео «Якою повинна бути ідеальна дитина? Реальна дитина?» 1.4 Спілкуватися з підлітком. Як? 1.5 Помилки батьків, через які страждають діти. 1.6 Вправа «Наскільки гарно ви знаєте свою дитину?» 1.7 Як спілкуватися з донькою; 1.8 Як налагодити відносини з сином - підлітком; 1.9 Про результати анкетування дітей «Чи знайомі батьки з твоїми проблемами?» «Батьки з точки зору дітей?»1.10 Вікові особливості підліткового віку.1.11 Як налагодити відносини з підлітком без крику и “головного болю”?1.12 П’ять мов любові – шлях до порозуміння.1.13 Правила покарання від Володимира Леві.1.14 Підбиття підсумків2. Питання щодо згоди з інформацією виступаючого, акцентування уваги на оригінальних ідеях. Формулювання додаткових питань.

Номер слайду 5

ІІІ. Завершальний етап1. Підбиття підсумків ;2. Формулювання висновків щодо причин і характеру різних поглядів на проблему та засоби вирішення проблеми.3. Надання рекомендацій

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Сценарії
Додано
9 січня 2018
Переглядів
1222
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку