Презентація "Лайфхаки від Ньютона,або як використовувати закони механіки для мотивації"

Про матеріал
Більшість людей навіть не здогадуються про те, що закони Ньютона можна застосувати для збільшення продуктивності, спрощення роботи і досягнення успіху.Фізика мотивує!!!!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Лайфхаки Від ньютона

Номер слайду 2

більшість людей навіть не здогадуються про те, що закони Ньютона можна застосувати для збільшення продуктивності, спрощення роботи і досягнення успіху.

Номер слайду 3

Будь-яке тiло перебуває у спокої або у станi рiвномiрного прямолiнiйного руху, доки до нього не прикладенi сили, якi змiнять його стан.Інертність — фундаментальний закон всесвіту. Перший закон Ньютона. Виходить, головне — це почати щось робити? Так! Найголовніше — це взяти і почати. А як тільки ви почнете, вам буде набагато простіше залишатися в русі. Мотивація часто приходить після початку роботи. Знайдіть спосіб почати з малого. Розігнавшись, ви самі здивуєтеся, як легко у вас все виходить! Почніть невелику частину завдання протягом двох хвилин

Номер слайду 4

Прискорення тіла прямо пропорційне прикладеній до нього силі і обернено пропорційне його масі. Тіло прискорюється в напрямку, який співпадає з напрямком прикладеної сили. Другий закон Ньютона. Важливо розуміти: сила — це вектор. А вектор складається з величини (докладених зусиль) і спрямування цих самих зусиль. Тобто, якщо ви хочете прискорити об’єкт в певному напрямку, то на ситуацію впливають і кількість зусиль, і їх напрям. Вам варто задуматися не тільки над тим, наскільки старанно ви працюєте, але і над тим, куди ви спрямовуєте свої зусилля. Це однаково стосується і важливих життєвих рішень, і дрібних повсякденних завдань.

Номер слайду 5

Отже:1. Рухоме тіло прагне продовжувати рух. Знайдіть спосіб приступити до справи протягом двох хвилин.2. Прагніть не тільки напружено працювати, але і працювати над правильними речами. Ваші сили обмежені. Напрямок їх застосування також важливо.3. Продуктивність є балансом протилежних сил. Якщо ви хочете бути більш продуктивним, ви можете або «продавити» перешкоди, або усунути сили протидії. Другий варіант менш стресовий.

Номер слайду 6

Дія завжди є рівна і протилежна протидії, інакше взаємодії двох тіл один на одного рівні і спрямовані в протилежні сторони. Третій закон Ньютона. Ваш рівень продуктивності та ефективності — це рівновага продуктивності та непродуктивності сил у вашому житті. Сили продуктивності — це зосередженість, позитивний настрій і мотивація. А сили непродуктивності — це стрес, недосипання і спроби робити десять справ відразу.

Номер слайду 7

Якщо ви хочете стати більш ефективними і продуктивними, у вас є два варіанти:1. тобто збільшити кількість сили. Ви піднапряжетесь, вип’єте ще чашку кави і будете більше працювати. Очевидно, що це буде діяти лише до тих пір, поки ви не перегорите. Збільшення сили може непогано спрацювати, але лише на короткий період. Усунути протидіючі сили. Спростити своє життя, навчитися говорити «ні», зменшити кількість обов’язків.Іншими словами, усунути все, що вас стримує. Позбувшись від протидіючих сил, ви побачите, що тепер ваших зусиль (тих самих, не збільшених!) вистачає, щоб виконувати набагато більший обсяг роботи.

Номер слайду 8

Дякую за увагу!!Дякую за увагу!!

pptx
Додано
31 січня 2020
Переглядів
1260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку