Презентація "Майстер-клас з оригамі японська паперова лялька"

Про матеріал
Анотація. Презентація дистанційного інтерактивного заняття, яка містить практичні матеріали, допоможе творчо підготуватися до заняття, зробити його цікавим та насиченим. В ній представлено пасивний метод спілкування керівника гуртка із здобувачами освіти. Усвідомлюючи особливості кожної дитини та спираючись на той рівень знань якого досягли вихованці під час стаціонарної форми навчання, керівник гуртка за допомогою сучасних технологій відтворює справжнє дистанційне заняття. Презентація стане у нагоді керівникам гуртка «Оригамі», учителям початкових класів, батькам.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з оригамі «Японська паперова лялька» Підготувала керівник гуртка «оригамі» тосіч Л. М.

Номер слайду 2

Японська лялька - історія та сучасність3 березня щорічно в японії проводиться свято Хіна мацурі – це свято ляльок або ще називають свято дівчаток. Цього дня дівчатка виготовляють власноруч чарівну японську лялечку чиогамі нінгьо у яскравому кімоно з паперу. Сучасні японські діти прикрашають такими ляльками своє шкільне приладдя, телефони, рюкзаки тощо. Найчастіше Така лялечка може бути закладкою для книги.

Номер слайду 3

Покроковий майстер-клас з виготовлення японської паперової лялечки1. Підготувати робоче місце.2. Підготувати інструменти та матеріали: - 2 кольорові квадрати однакової форми, гофрований чорний папір, білий картон - ножиці - клей-олівець - картон для закладки, стрічка - фломастери

Номер слайду 4

Спробуйте власноруч створити японську лялечку за схемою в техніці оригамі

Номер слайду 5

«Дівчинка-закладка»-чіогамі нінгьо. Чіогамі нінгьо в перекладі з японської мови означає лялька з паперу. Перші схожі ляльки в японії почали робити ще в 12 столітті. Японські дівчатка їх використовували для ігор в дочки-матері або в якості закладок для книг. Традиційно паперовій японській ляльці обличчя не малювали.

Номер слайду 6

Зразок виконаня чиогамі нінгьо - з японської мови «дівчинка - закладка»

Номер слайду 7

Закладки до книги

Номер слайду 8

Зразки паперових ляльок оригамі

Номер слайду 9

Посилання на інтернет:https://www.pinterest.com/melissawong1128/kimono-bookmark/https://www.artstation.com/artwork/N402zhttps://vilashes.ru/uk/master-klass-kukla-iz-origami-yaponskaya-kukla-iz-bumagi-svoimi-rukami-ona-zhe.html

pptx
Додав(-ла)
Tosich Larysa
Додано
20 травня 2020
Переглядів
1046
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку