Презентація "Майстер-клас з виготовлення черевичка - подарунка для матусі у техніці оригамі до дня матері"

Про матеріал
Презентація дистанційного інтерактивного заняття, яка містить практичні матеріали, допоможе творчо підготуватися до заняття, зробити його цікавим та насиченим. В ній представлено пасивний метод спілкування керівника гуртка із здобувачами освіти. Пропанований майстер-клас має на меті допомогти керівникам гуртків у доборі завдань необхідних для засвоєння та закріплення знань і умінь вихованців гуртка «Оригамі». Презентація стане у нагоді керівникам гуртка «Оригамі», учителям початкових класів, батькам.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер – клас з виготовлення черевичка – подарунка для матусі у техніці оригамі до дня матері Підготувала керівник гуртка «Оригамі» Тосіч л. М.

Номер слайду 2

День матері: історія та традиції свята в україні День матері в Україні відзначають у другу неділю травня. Це свято - привід сказати мамі про те, що вона - найрідніша та найдорожча людина. День матері в Україні в 2019 році відзначають у неділю 12 травня. Указом Президента України від 10 травня 1999 року в Україні святкують День матері. Історія свята сягає корінням у початок 20 століття. Ще в 1908 році молода американка Анна Джервіс, яка була родом з Філадельфії виступила з ініціативою вшанування матерів. Цей день вона запропонувала у пам'ять про свою матір, яка передчасно пішла з життя. В Україні мама з глибини століть вважається берегинею домашнього вогнища та людиною, яка є рідною для всіх нас. У цей день українці йдуть в гості до матері, вітають їх і нагадують, якими важливими вони є в їхньому житті. Що подарувати мамі на День матері? Звичайно ж, увагу. А також подаруйте їй квіти, її улюблені цукерки.

Номер слайду 3

Покроковий майстер – клас з виготовлення черевичка в техніці оригамі:1. Підготувати робоче місце.2. Підготувати інструменти та матеріали: - 2 кольорові двосторонні квадрати однакової форми для одного черевичка або 4 квадрата для двох черевичків - клей-олівець або двусторонній скотч - декоративні прикраси за бажанням - цукерки

Номер слайду 4

Спробуйте власноруч зробити черевички з сюрпризом в техніці оригамі для рідної матусі. Для роботи візьміть один двосторонній квадратик і спрoбуйте скласти першу частину черевичка (1, 2, 3, 4)

Номер слайду 5

Продовжуємо роботу над першою частиною черевичка (5, 6, 7, 8)

Номер слайду 6

Закінчуємо роботу першої частини черевичка (9, 10, 11, 12)

Номер слайду 7

Розпочинаємо роботу над другою частиною черевичка. Візьміть другий квадрат і складіть за схемою (1, 2, 3, 4)

Номер слайду 8

Продовжуємо працювати над другою частиною черевичка (5, 6, 7, 8)

Номер слайду 9

Закінчуємо роботу над другою частиною черевичка (9, 10, 11, 12)

Номер слайду 10

З’єднуємо першу і другу частину черевичка і додаємо улюблену цукерку.

Номер слайду 11

Подарунок готовий. Спробуй і ти! Кожна матуся заслуговує найкращого подарунка.

Номер слайду 12

Посилання на інтернет:https://m.zhihuimami.com/shougong/496.htmlhttps://twgreatdaily.com/Vr5 Lw. Gw. BJle. JMo. PMa4 Q7.htmlhttp://www.officedoyen.com/a/zhichang/zhichangjiaoyu/xueqianjiaoyu/zhezhidaquan/2018/1215/17335.htmlhttp://yiiwoo.com/article/458.htmlhttps://kknews.cc/news/p63zxm8.html http://www.kaimalo.com/img/9a4b9cfb5ecc2a1cca0daf8bfd8bbd5d.htmlhttps://www.unian.ua/society/10541724-den-materi-istoriya-ta-tradiciji-svyata-v-ukrajini.html

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Ящук Людмила Леонідівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додав(-ла)
Tosich Larysa
Додано
20 травня 2020
Переглядів
600
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку