Презентація"Міжнародні транспортні коридори на території України"

Про матеріал
знання про можливості географічного положення України з точки зору розвитку транспортної мережі та надання транзитнихтранспортних послуг, у особливості розвитку та перспектив ІТ-сфери в Україні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

11 кл проф гео Ур 127 Міжнародні транспортні коридори на території України Офшорна 5 04 2024 Переваги комп'ютерних технологій навчання у школі. Розкриття творчих здібностей ІТ-сфера створює можливості для самореалізації дитини, розвиває уяву та творчий потенціал. Підвищення мотивації до навчання Вивчення ІТ-наук розвиває вміння вчитись, сприяє успішності з дотичних дисциплін. Розвиток комунікаційних навичок.

Номер слайду 2

Аутсорсинг. Чому він набуває все більшого поширення?* Аутсорсинг (англ. out “зовнішній”, source “джерело”) — → це модель віддаленого найму, → при якій бізнес-завдання компанії делегуються третім особам, фахівцям у певній сфері.* Аутсорсинг дозволяє → передати окремі завдання аутсорсинговому партнеру, → а відтак спеціалісти компанії можуть зосередитися на розвитку бізнесу та залученні клієнтів.

Номер слайду 3

* Основним завданням міжнародних транспортних коридорів (МТК) є → доставка вантажів від виробника до споживача → найкоротшим шляхом → у стислий термін, → узгодження роботи всіх видів транспорту.1. МІЖНАРОДНІ ТРАНСПОРТНІ КОРИДОРИ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ. ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТРАНСПОРТНОЇ МЕРЕЖІ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ВУЗЛІВ

Номер слайду 4

* У 1994 р. Загальноєвропейська конференція (Крит, Греція) прийняла концепцію, що мала на меті створення десяти МТК, чотирьох із них — територією та акваторією України.→ Брюссель—Ахен—Кельн—Дрезден—Вроцлав—Катовіце—Львів—Київ,

Номер слайду 5

коридор Венеція—Трієст/Копер—Любляна—Марибор—Будапешт—Ужгород—Львів—Київ,

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Дунайський водний коридор — Австрія, Угорщина, Югославія, Болгарія, Румунія, Молдова, Україна

Номер слайду 8

коридор Гельсінкі—Виборг—Санкт- Петербург—Псков—Москва—Калінінград—Київ—Любашівка/Роздільна—Кишинів—Бухарест—Димитровград—Александруполіс.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Транспортний коридор Європа – Кавказ – Азія

Номер слайду 11

* Із того часу у світі та Європі відбулися значні зміни, → зникли одні й виникли нові країни, → що вимагало постійної корекції сформованих тоді МТК.

Номер слайду 12

* Виходячи з основних проблем→ формування транспортної мережі → та функціонування транспортних вузлів України, → для створення інтегрованого до світової транспортної мережі ефективного транспортного комплексу → уряд країни розробив такі пріоритетні напрямки: упровадження ефективного державного управління в транспортній галузі;

Номер слайду 13

→ забезпечення якісних транспортних послуг та інтеграція транспортного комплексу України до міжнародної транспортної мережі; стале фінансування транспортного комплексу; → підвищення рівня безпеки на транспорті; досягнення міської мобільності та регіональної інтеграції в Україні.

Номер слайду 14

* Офшорна розробка програмного забезпечення та офшорне програмування в Україні → розвивається з 2000 р. й стало однією з пріоритетних сфер діяльності. 2. ОФШОРНЕ ПРОГРАМУВАННЯ. 

Номер слайду 15

* Станом на лютий 2017 р. в ТОП-100 світових компаній з офшорного програмування увійшли → 13 українських.

Номер слайду 16

* Країна має висококласних спеціалістів у галузі IT-технологій. → їх кількість становить приблизно 100—200 тис. осіб (один із найвищих показників у Європі). * Насправді їх набагато більше, → адже значна кількість самостійно виконує замовлення національних та іноземних компаній у різний доступний спосіб.

Номер слайду 17

* Головними центрами, де зараз працює найбільше філій іноземних та вітчизняних ІТ-компаній, є Львів і Київ. * Головні офіси компаній здебільшого розташовані на заході країни

Номер слайду 18

СЛОВНИКОфшорне програмування (одна із форм офшорного аутсорсингу) — розробка програмного забезпечення для іноземних замовників.

Номер слайду 19

* Економічно високорозвинені країни й надалі експлуатуватимуть високий інтелектуальний потенціал українців → із метою скорочення власних витрат, → адже оплата праці кваліфікованого інженера-програміста дуже висока. * Наприклад, у США він за свою працю в середньому отримує 80—110 тис. дол. на рік, → англомовний фахівець з Індії — 5—25 тис.

Номер слайду 20

НАЙБІЛЬШІ УКРАЇНСЬКІ КОМПАНІЇ З ОФШОРНОГО ПРОГРАМУВАННЯМісце. Компанія, розташування головного офісу в УкраїніКількість працівників1 Soft. Serve (Львів)40002 Ciklum (Київ)20003 ELEKS (Львів)9004 Miratech (Київ)7005 Sigma Software (Харків) шведської консалтингової групи Sigma7006 N-i. X (Львів)8007 Softengi (Київ)2008 Program-Ace (Харків)100

Номер слайду 21

Українська компанія, розташування головного офісу за межами України1 ЕРАМ (США)40002 Luxoft (Швейцарія)30003 Intetics (США)2004 TEAM International Services (США)2005 Softjourn (США)100

Номер слайду 22

* Стів Возняк — новатор комп'ютерних технологій українського походження, → конструктор одного з перших персональних комп'ютерів у світі,→ спів- засновник фірми «Еппл».

Номер слайду 23

* Ян Кум — емігрант з України американський підприємець і програміст, → один із засновників «Вотсап» (мобільний додаток обміну повідомленнями), → який у лютому 2014 р. за 19,3 млрд дол. США придбав «Фейсбук».

Номер слайду 24

Завданням міжнародних транспортних коридорів (МТК) є доставка вантажів від виробника до споживача найкоротшим шляхом та в стислий термін. Із десяти європейських МТК чотири проходять територією України. Україна належить до країн — світових лідерів за офшорним програмуванням. Україна має значний рекреаційно-туристичний потенціал, але його використання не є задовільним і потребує значних інвестицій. ВИСНОВКИ

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Маргарид Галина Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Географія, 11 клас, Презентації
Додано
7 квітня
Переглядів
185
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку