Презентація "Муні Вітчер "Ніна - дівчинка планети Шостого місяця" урок2"

Про матеріал
Матеріал містить завдання для роботи над аналізом тексту роману Муні Вітчер "Ніна - дівчинка планети Шостого місяця".Рекомендовано при викладанні курсу "Сучасна дитяча література" в 6 класі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Потапова А. Ю. Вч.зарубіжної літератури. Комишанської ЗОШ №26 Херсонської міської ради Муні Вітчер “Ніна – дівчинка планети Шостого Місяця” урок 2

Номер слайду 2

1. Що означає літературний псевдонім МУНІ ВІТЧЕР ?2. Яке справжнє ім’я письменниці і в якій країні вона живе?3. До якого жанру відноситься серія книг про пригоди дівчинки Ніни? Скільки книг в цій пригодницькій серії.4. Про що перша книга з цієї серії? Актуалізація знань:

Номер слайду 3

Ніна -….. Михайло Мезинський -….. Красунчик і Платон -….. Люба(Безе) -….. Каркон -….. Роксі, Фйоре, Додо і Ческо -….. Алвіз і Барбеса -……Макс 10-п1 -….. Вишіоло, Гастило, Ірена і Сабіна -….. Биріан Біров -….. Позповісти про героїв роману:

Номер слайду 4

Червона зірка -….. Талдом Люкс - ….. Книжка Магічного Всесвіту -….. Магічний Перстень Диму -….. Пандемон Морталіс -….. Акуео Профундіс -….. Кислота Погіршення -….. Ксоракс -….. Пояснити значення предметів, символів:

Номер слайду 5

Визначити послідовність зображуваних подій2341

Номер слайду 6

1 “Клянусь усім шоколадом світу!”2. “Забудь про Час і лети”3. “ А тепер відкрий клітку й візьми до рук білку. Ти повинна власноруч задушити її. Зроби це, і я візьму тебе в учениці”4. “Ти проводиш надто багато часу в лабораторії. Невідомо, чим ти там займаєшся. Мене це дуже непокоїть”5. “Принесіть мені полуничного варення, я без нього нічого не зможу. Я можу їсти тільки його…”6. “Коли ти повернешся сюди, тут не мине й секунди…Ти знаєш чому? Часу не існує”Кому належать слова:

Номер слайду 7

1 Розповідь про політ Ніни на Ксоракс2 Чим закінчилася перша книга про пригоди Ніни. ДЯКУЮ ЗА РОБОТУ НА УРОЦІ! Домашнє завдання:

pptx
Додано
17 жовтня 2022
Переглядів
283
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку