Презентація "Муні Вітчер "Ніна- дівчинка планети Шростого місяця" урок 1"

Про матеріал
Матеріал до вивчення роману-фентезі Муні Вітчер "Ніна - дівчинка планети Шостого Місяця" в рамках курсу "Сучасна дитяча література".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Потапова А. Ю. Вч.зарубіжної літератури. Комишанської ЗОШ№26 Херсонської міської ради. МУНІ ВІТЧЕР“Ніна – дівчинка планети Шостого Місяця” урок 1

Номер слайду 2

Муні Вітчер (1957р.) – літературний псевдонім італійської письменниці Роберти Ріццо. Народилася й живе у Венеції. Вчилася на філософа . Працювала в початковій школі, займалася науковими дослідженнями в галузі дитячої психології та педагогіки. У дорослому віці стала писати пригодницькі романи для дітей

Номер слайду 3

Насамперед, Муні Вітчер відома як авторка книжкової серії «Дівчинка планети Шостого Місяця», яка розповідає про пригоди дівчинки на ім'я Ніна. Літературний псевдонім перекладається як «Місячна чарівниця» До серії входить сім книг : (2002) — «Ніна — дівчинка планети Шостого Місяця»; (2003) — «Ніна і загадка Восьмої ноти»; (2004) — «Ніна і закляття Пернатого змія»; (2005) — «Ніна і таємний Око Атлантиди»; (2012) — «Ніна і Золоте Число»; (2014) — «Ніна і сила Абсинтіуму»; (2017) — «Ніна і Золота Арка». 

Номер слайду 4

Головна героїня, мадридська школярка Ніна, дізнається про смерть свого дідуся, мага й алхіміка Михаїла Мезинського. Вона приїздить до Венеції й отримує у спадок від дідуся магічну Книжку та інші атрибути магії й алхімії, а ще дізнається, що дідусь заповів їй головну справу свого життя — врятувати планету Ксоракс. І Ніна з друзями безстрашно вступає в бій із Чорним Магом, князем Карконом, та його посіпаками.

Номер слайду 5

Ніна – маленька мрійниця, що отримала чарівний спадок і стає перед важким завданням – розібратися в чарах, разом з друзям протистояти злим силам та чаклунам

Номер слайду 6

Ніна не любить порядок у кімнаті, але обожнює своїх чотирилапих друзів. Вона живе далеко від батьків і має чарівну відмітку на долоні – червону зірочку.

Номер слайду 7

Уривок із роману

Номер слайду 8

Уривок з роману

Номер слайду 9

1. Познайомитися з пригодами Ніни(прочитати повністю або уривок з роману)2. Підготувати переказ улюбленого уривку (усно)Домашнє завдання:

pptx
Додано
17 жовтня 2022
Переглядів
388
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку