Презентація "Музичні жанри в театрі та кіно. Оперета"

Про матеріал
Матеріа доцільно використати на уроці музичного мистецтва, знайомлячи учнів з темою "Музичні жанри в театрі та кіно ". У роботі наявні теоретичний матеріал, знайомство з композитором
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Музичні жанри в театрі та кіно Оперета 6 клас. Підготувала Копачова О. Г.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Опера-буффа (італ. opera buffa — жартівлива опера) —італійська комічна опера, що виникла на основі інтермедій та народно-побутової пісенної традиції. Опери-буффи писали: Дж. Перголезі, Д. Чимароза, Г. Доніцетті, В. А. Моцарт, Дж. Россіні та ін. Опера-комік (фр. opera comique — комічна опера) — французька комічна опера, що спирається на ярмаркові вистави. У цьому жанрі творили П. Монсіньї, Ф. Гарольд, Н. Ізуар та ін. Зінгшпіль (нім. Singspiel, від sing — співати, spiel — грати) — німецька комічна опера, де спів і танці чергуються з розмовними діалогами. Типовими для зінгшпіля були побутові сюжети, інколи з елементами казки.

Номер слайду 5

Оперета (італ. operetta — маленька опера) — музично-сценічна вистава переважно розважального характеру, що поєднує монологічне і діалогічне мовлення з вокальною та інструментальною музикою, танцювальне мистецтво й естрадні прийоми.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Арія «Карамболіна»

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Розспівка Співаємо

pptx
Додано
20 грудня 2020
Переглядів
1860
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку