Презентація на тему: Битва під Берестечком і Білоцерківський договір. Іван Богун.

Про матеріал
Отже, умови договору не задовольнили інтереси обох сторін. І в Україні, і в Польщі Зборівський договір сприймався як угода, що давала змогу нетривалого перепочинку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

 Тема.. Битва під Берестечком і Білоцерківський договір. Іван Богун.

Номер слайду 2

Цілі уроку. Навчальна. охарактеризувати основні воєнно-політичні події Національно-визвольної війни українського народу проти Речі Посполитої у 1650–1651 років і дати їм історичну оцінку; Розвивальна.розвивати в учнів уміння аналізувати й узагальнювати історичні явища та події, працювати з історичними джерелами, виділяти головне й другорядне, робити висновки та порівняння. Виховна. на прикладах героїчної історії українського народу виховувати в учнів національно-патріотичні почуття.

Номер слайду 3

У ч и т е л ь (розповідь супроводжує показом на карті). У ч и т е л ь (розповідь супроводжує показом на карті). Отже, умови договору не задовольнили інтереси обох сторін. І в Україні, і в Польщі Зборівський договір сприймався як угода, що давала змогу нетривалого перепочинку. Невдовзі у Варшаві було розроблено план наступу на козацьку територію силами польського і литовського військ. Згодом поляки порушили перемир’я і розпочали наступ на Південно-Східну Волинь.

Номер слайду 4

Кордони за умовами договору

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Битва під батогом

Номер слайду 9

Домашнє завдання. Перегляд відеоматеріалу про Івана Богунаhttps://www.youtube.com/watch?v=iw. Pgv. ECz. Jd0

pptx
Додано
10 лютого 2019
Переглядів
5841
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку