Презентація на тему: "Моя майбутня професія"

Про матеріал
У даній презентації розглянуто майбутню професію технолога-конструктора швейних виробів (дизайнер одягу). Всі творчі роботи виконані Шушурою К.О., студенткою КНУТД.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Моя майбутня професія. Підготувала студентка групи БШ22 Шушура Катерина Олексіївнам

Номер слайду 2

Професія дизайнера одягу. Дизайнер одягу - одна із найбільш затребуваних в суспільстві дизайнерських спеціалізацій, витончена, гламурна та загадкова професія. Дизайнер одягу є одночасно і художником, і проектувальником, і винахідником, і естетом, який задумує, втілює та пристосовує різноманітні моделі та деталі одягу, аксесуари до нашого повсякденного життя.

Номер слайду 3

Чим займається дизайнер одягу. В залежності від того, в якій сфері працює дизайнер одягу, визначаються і його професійні обов’язки. Проте існують спільні для всіх стадії роботи: Вивчення споживчого ринку та потреб клієнтів. Розробка концепції та ідеї майбутнього виробу одягу із врахуванням модних тенденцій. Виконання начерків та ескізів, креслення макету, обговорення їх з замовником. Виготовленням виробів.

Номер слайду 4

Професія дизайнера одягу. Професія дизайнера одягу відноситься до типу «Людина - Художній образ», вона пов'язана зі створенням, проектуванням, моделюванням художніх творів (моделей одягу). У ній потрібні розвинену уяву та художній смак, творчі здібності, образне мислення. При цьому, ця професія відноситься до типу «Людина - Техніка», так як пов'язана з експлуатацією технічних пристроїв. У ній також потрібен високий рівень розвитку наочно-образного та просторового мислення, хороші рухові навички, фізична витривалість, схильності до ручної і технічної роботи. Ця професія також відноситься до типу «Людина - Знак», так як пов'язана з роботою зі знаковою інформацією: цифрами, формулами і таблицями, кресленнями, схемами. Моя майбутня професія відноситься до класу «евристичних (творчих)», так як пов'язана з творчою діяльністю, контролем та плануванням, управлінням іншими людьми, конструюванням і проектуванням. Вона вимагає високої ерудиції, оригінальності мислення, прагнення до розвитку і постійного навчання.

Номер слайду 5

Тип «Людина – Техніка»Тип «Людина - Художній образ»Тип «Людина – Знак»

Номер слайду 6

Плюси і мінуси професії дизайнера одягу. Переваги: Можливість працювати як на підприємстві, так і вдома, на фрілансі;Солідні гонорари і зарплата. Багато спілкування та знайомств із різними людьми;Творча та цікава робота;Можливість створення власного бренду;Можливість подорожувати країною та світом;Можливість прославитися та стати відомим. Недоліки: Високий рівень конкуренції;Самостійні пошуки клієнтів;Можливі ідейні виснаження та творчі кризи;Доволі складна і кропітка робота, потрібно постійно навчатися, творчо розвиватись, бути в курсі модних тенденцій.

Номер слайду 7

Заробітні плати у дизайнерів одягу досить високі, але працювати доводиться багато і наполегливо. Де працюють дизайнери одягу або його основні клієнти: Швейні фабрики та підприємства легкої промисловості з виробництва одягу для масового споживача;Приватні підприємства, фірми та ательє;Індивідуального пошиву;Модні бренди та будинки мод;Приватні замовники, знаменитості, зірки шоу-бінесу;Робота «на себе», під власним брендом. Скільки отримує дизайнер одягу? Це одна із високооплачувальних професій! Безумовно, розмір зарплати, гонорари і дохід дизайнера одягу залежить від його професіоналізму, кваліфікації, досвіду, місця роботи. Заробітна плата дизайнера

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Я, як майбутній дизайнер одягу, щоб отримати бажану професію, постійно вдосконалююся: дивлюся фільми про моду, читаю літературу, дуже багато малюю, вчуся шити, кроїти та креслити лекала. Мій особистий розвиток у дизайні

Номер слайду 10

Abilities. MARSMars is actually a very cold place. MERCURYIt’s the closest planet to the Sun. VENUSVenus is the second planet from the Sun. TAILORING

Номер слайду 11

Посадові обов’язки. Виготовляє вироби побутового та технічного призначення з тканин, трикотажного полотна, штучної та натуральної шкіри та ін. матеріалів,перевіряє якість крою, відповідність кольору деталей, ниток, гудзиків, допоміжного матеріалу,стежить за якістю швів,регулювати машинузмінювати шпульки. Повинна знати види тканин, їх пошивні властивості, способи їх обробки, технології швейного виробництва.

Номер слайду 12

01 You can enter a subtitle here if you need it. TAILORING

Номер слайду 13

Area 12019 Mars is actually a very cold place2020 Venus is the second planet from the Sun2021 It’s the closest planet to the Sun201920202021 Follow the link in the graph to modify its data and then paste the new one here. For more info, click here

Номер слайду 14

Дякую за увагу!style.colorfillcolorfill.typefill.on

pptx
Додано
18 червня 2023
Переглядів
821
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку