Презентація на тему: "Основні матеріали та пристосування, які використовуються для кріплення у флористиці"

Про матеріал
Презентація на тему: "Основні матеріали та пристосування, які використовуються для кріплення у флористиці" використовується здобувачами освіти та педагогічними працівниками системи професійно-технічної освіти, під час проведення уроків з предмета "Спеціальна технологія".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Допоможні матеріали та пристосування,яківикористовуються для кріплення

Номер слайду 2

План. Жабка. Каміння ,та мармурові кульки. Затвердіваюча формовочна маса «драй-хард»Наколка (кензан)Незатвердіваюча формовочна маса (стей-софт)Липка стрічка (Інша назва - "оазис тейп")

Номер слайду 3

“Жабка”У посудині флористичну піну закріплюють за допомогою наколки або «жаби». Це наколка є пластмасовим коло з чотирма шипами. Кріпити «жабу» до дна посудини можна за допомогою липкої стрічки або двостороннього скотча, а також коли посудину дозволяє за допомогою клейового пістолета.

Номер слайду 4

Каміння ,та мармурові кульки. Маленькі камінчики здавна використовували для закріплення зрізаних квітів. Круглі мармурові кульки або плоскі скляні бляшки в скляній вазі прикрашають аранжування. При закріпленні в камінцях розташування рослин кілька порушиться це можна назвати недоліком для суворої композиції , але для композиції у вільному виконанні його буде швидше перевагою. Мраморная крошка. Галька "Класика"Камінь для декору "Марблс"

Номер слайду 5

Приклади робот

Номер слайду 6

Затвердіваюча формовочна маса «драй-хард»Затвердіваючу масу використовують для закріплення довгострокових композицій, так що її в подальшому не можна буде використовувати в других композиціях. Часто використовують масу алебастр

Номер слайду 7

Наколка ("кензан")Кілька рядів голок міцно закріплені в тяжкому підставі - круглому або прямокутному. Основною перевагою наколки є те, що вона добре утримує товсті і важкі стебла; для низької посудині достатньо однієї наколки, для великої композиції в глибокому посудині її можна використовувати разом з іншими засобами кріплення. Придбайте наколку з важкою підставкою і великою кількістю гострих латунних голок. Недолік такого держателя - його дорожнеча; якщо ви можете дозволити собі придбати лише одну наколку, придбайте круглу з діаметром 7,5 см. Прикріпіть її на дно посудини за допомогою липкої маси.

Номер слайду 8

Приклади наколок та кріплення

Номер слайду 9

Незатвердіваюча формовочна маса(стей-софт)Незатвердіваючу формувальну масу використовують як кріплення в аранжуваннях з сухих або штучних квітів, які згодом розбирають і застосовують для інших композицій, і в тих випадках, коли композиція включає тимчасові аксесуари, наприклад свічки.

Номер слайду 10

Липка стрічка (Інша назва - "оазис тейп")Ця міцна липка стрічка буває широкою і вузькою. Широку стрічку в основному використовують для кріплення до посудини флористичної губки або м'ятий петельний дріт. Вузькою іноді перехрещують отвір широкогорлих судини для закріплення рослин.

Номер слайду 11

Дякую за перегляд

pptx
Додано
15 травня 2021
Переглядів
508
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку