Презентація на тему "Основні законодавчі акти з охорони праці"

Про матеріал
Презентація на тему "Основні законодавчі акти з охорони праці" викристовується при викладанні теми з предмету "Охорона праці" розділ І "Правові та організаційні основи охорони праці" для учнів системи профтехосвіти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Основні законодавчі акти. Конституція України - основний закон, який гарантує право громадян на безпечні та нешкідливі умови праці. Кодекс законів про працю - основний закон національного трудового законодавства.

Номер слайду 3

Основні законодавчі акти. Закон „ Про охорону праці” Закон „ Про пожежну безпеку” Закон „ Про охорону здоров’я ” Закон „ Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання ”

Номер слайду 4

Основні законодавчі акти. Закон «Про охорону оточуючого природного середовища» Закон «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» Закон «Про поводження з радіоактивними відходами» Закон «Про дорожній рух» Закон „Про колективні договори та угоди”

Номер слайду 5

Правила внутреннего трудового распорядка У правилах внутрішнього трудового розпорядку конкретизуються обов'язки адміністрації, робітників і службовців, питання прийому на роботу і звільнення, використання робочого часу, порядок застосування заохочень за сумлінну працю та заходів впливу на порушників трудової дисципліни.

Номер слайду 6

Колективний договір Колективний договір - це угода між адміністрацією або господарем підприємства і уповноваженими колективу працівників. Він передбачає додаткові гарантії, пільги та компенсації для працюючих на даному підприємстві. Колективний договір приймається на один рік, і щорічно переглядається залежно від фінансових можливостей підприємства.

ppt
Додано
3 грудня 2021
Переглядів
6162
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку