Презентація на тему: "Приготування бісквітного тіста холодним способом."

Про матеріал
У цій презентації ми розглянемо процес приготування бісквітного тіста за допомогою холодного способу. Бісквітне тісто є основою для багатьох кондитерських виробів, таких як торти, рулети та пироги. Презентація буде корисною як для початківців, так і для досвідчених кулінарів, які хочуть покращити свої навички у приготуванні десертів та зрозуміти тонкощі роботи з бісквітним тістом холодним способом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація на тему: Приготування бісквітного тіста холодним способом. Підготувала майстер виробничого навчання. Світлана Лисенко

Номер слайду 2

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 1. Які ґатунки борошна ви знаєте?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 3

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 2. Який ґатунок борошна використовують для приготування бісквітного тіста?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 4

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 3. Для чого просіюють борошно під час приготування бісквітного тіста?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 5

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 4. Який розпушувач використовують для приготування бісквітного тіста?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 6

УСНЕ ОПИТУВАННЯ:5. При якій температурі випікають бісквітний напівфабрикат?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 7

УСНЕ ОПИТУВАННЯ:6. Як визначити готовність бісквітного напівфабрикату?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 8

УСНЕ ОПИТУВАННЯ:7. Скільки часу потрібно бісквітному напівфабрикату «відпочивати» перед використовуванням? style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 9

вимоги охорони праці при виконанні операцій• застебнути спецодяг на всі ґудзики, не допускаючи звисаючих кінців одягу, • підготувати робоче місце для безпечної роботи, тобто перевірити стійкість виробничого столу, надійно встановити переносне обладнання (міксер) та інвентар на робочому столі, зручно і стійко розмістити потрібну сировину для приготування напівфабрикату, перевірити відсутність оголених кінців електропроводки, наявність і надійність заземлюючих з'єднань, відсутність сторонніх предметів усередині і навколо обладнання;

Номер слайду 10

вимоги охорони праці при виконанні операцій• перевірити стан підлоги (відсутність вибоїн, нерівностей, слизькості); • провести необхідну збірку обладнання, правильно встановити і надійно закріпити деталі та механізми; • перевірити роботу механічного устаткування на холостому ходу.

Номер слайду 11

вимоги охорони праці при виконанні операцій. Під час роботи необхідно:• застосовувати необхідне для безпечної роботи справне устаткування, інструменти, обладнання, використовувати їх тільки для тих робіт, для яких вони призначені;• утримувати робоче місце в чистоті, своєчасно прибирати з підлоги розсипані (розлиті) продукти, жири тощо;• використовувати засоби захисту рук при роботі з духовою шафою.

Номер слайду 12

Посуд, Інвентар та обладнання Які використовуватимуться На уроці

Номер слайду 13

Інструкційно-технологічна картка

Номер слайду 14

Бісквіт можна готувати з різними наповнювачами

pptx
Додано
15 жовтня
Переглядів
80
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку