Відкритий урок на тему: “Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яйця варені, яєчня (різновиди приготування). Вимоги до якості”.
Номер слайду 2
Номер слайду 3
Вправа «Вірю – не вірю»
Номер слайду 4
Номер слайду 5
“Яйця рідкі”
Номер слайду 6
“Яйця зварені “в мішечок”
Номер слайду 7
“Яйця варені круто”
Номер слайду 8
Вправа “Цифровий диктант”
Номер слайду 9
“Яєчня натуральна”
Номер слайду 10
“Яєчня з гарніром”
Номер слайду 11
Вправа “Таємний інгредієнт”
Номер слайду 12
Номер слайду 13
“Омлет натуральний”
Номер слайду 14
“Омлет фарширований варенням”
Номер слайду 15
“Пряженя”
Номер слайду 16
Номер слайду 17
Вимоги до якості страв з яєць
Номер слайду 18
Експрес-опитування
Номер слайду 19
Прізвище ім'я ЯМоє ставлення Як себе реалізував(ла)до уроку на уроціМій настрій Пізнання нового. Задоволення Корисність своїм отриманих знань результатом