Презентація на тему" Світ тварин"

Про матеріал
Презентація створена , як метод навчання, для вихованців при закріпленні знань, умінь і навичок на гуртку під час виготовлення виробів в техніці ори гамі. Діти дуже полюбляють виготовляти різних тварин з паперу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Світ тварин Підготувала керівник гуртка”Паперопластика” КЗ Зіньківська станція юних техніків Пугач Валентина Іванівна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Тваринний світ дуже різноманітний. Вони відрізняються між собою формою тіла, розміром, забарвленням, зовнішнім виглядом, способом життя. Тварин, які живуть у природі й самі собі шукають їжу; називають дикими. Свійських тварин утримують люди. Вони їх годують, будують для них житло, піклуються про їхніх дитинчат.

Номер слайду 5

Більшість свійських тварин приносять людині користь, даючи їй їжу (м'ясо, молоко, яйця, мед), сировину для одягу та взуття (шкіру, шерсть, пір'я, шовк), робочу силу для перевезення людей і вантажів, охороняють, рятують життя та майно.

Номер слайду 6

Тварини відіграють важливу роль у природі та житті людини! Тварини сприяють запиленню, розмноженню, розселенню рослин, поширенню плодів і насіння. Вони поліпшують родючість ґрунту; виконують роль «санітарів» лісів та луків; очищують водойми від забруднення.

Номер слайду 7

Кішки нявкають, тільки коли спілкуються з людьми. У вовків очі завжди жовті, але жовтіють вони тільки у віці 7-9 місяців, а до цього моменту вони у них блакитні. Дорослий слон за добу може випити майже сотню літрів води. У ведмедів і тигрів кігті можуть досягати 10-11 см в довжину. Мурахи ніколи не сплять. Крім того, вони не мають легенів. Білки не бачать червоного кольору. Жаби не п’ють воду. Вони поглинають воду через свою шкіру. Колібрі є єдиними птахами, які можуть літати в зворотному напрямку. ЦІКАВЕ ПРО ТВАРИН

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Вивчайте, працюйте, творіть, грайтесь. Діти повинні жити у світі краси , гри, казки , музики , малюнка , фантазії , творчості. Сухомлинський В. А. Дякую за увагу!

pptx
Додано
21 лютого 2023
Переглядів
268
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку