Презентація на тему: "Технологія виготовлення букетів із цукерок за допомогою клейового пістолету".

Про матеріал
Презентація на тему: "Технологія виготовлення букетів із цукерок за допомогою клейового пістолету" використовується здобувачами освіти та класними керівниками, в системі професійно-технічної освіти, під час проведення гурткової роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Технологія виготовлення букетів з цукерок за допомогою клейового пістолету

Номер слайду 2

Букети з цукерок дуже ефектно виглядають на столі і прекрасні в якості оригінальних подарунків. Самостійне виготовлення красивих букетів з цукерок не вимагає дорогих матеріалів і на сьогодні дуже популярні. Інструменти потрібні найпростіші - ножиці, клеевий пістолет, невеликий ніж і фантазія. Виготовлення букета з цукерок

Номер слайду 3

1. Цукерки в обгортці. При виготовленні цукерових композицій необхідно строго дотримуватися правила - упаковку і цілісність цукерок ні в чкому разі не можна пошкодувати.2. Глянцевий пакувальний папір ( целофан і плівки різних кольорів), пакувальна стрічка, а також стрічки шовкові і парчеві для прикраси композицій і виготовлення бантів.3. Скотч одно- и двосторонній шириною 50 мм і 10 мм.4. Тейп-стрічка.5. Дерев’яні зубочистки і палички - шампурчікі для барбекю.6. Флористична піна "Оазис". можна заміняти нежестким пінопластом або, при його відсутності, навіть поролоном.7. ємності різні - плетені, пластмасові, глиняні, фаянсові, дерев’яні тощо.8. Клеевий пістолет. МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БУКЕТІВ З ЦУКЕРОК:

Номер слайду 4

1. Обрізаємо кінець шпажки (шампучика), щоб він став тупим. Наносимо на цей кінец краплю розігрітого клею з клейового пістолета, даємо клею трохи охолонути і притискаємо до обгортці цукерки. Утримуємо кілька секунд до охолодження і затвердіння клею. КРІПЛЕННЯ ЦУКЕРОК ДО ШПАЗІ (ШАМПУРЧІКУ) ТЕРМОКЛЕЕМ ЗА ДОПОМОГОЮ КЛЕЙОВОГО ПІСТОЛЕТА:

Номер слайду 5

ЕТАП 1. Взяти "Оазис" для штучних квітів і ємкість для букета. Основні принципи складання букета з цукерок:

Номер слайду 6

ЕТАП 2. Вирізати з "Оазису" шматок трохи ширше форми ємності, але нижче по висоті, і щільно вставити в ємність

Номер слайду 7

ЕТАП 3. Взяти приготовані "квіти" і допоміжний матеріал

Номер слайду 8

ЕТАП 4. Вставити допоміжний матеріал в "Оазис" по периметру ємності з невеликим нахилом до краю

Номер слайду 9

ЕТАП 5. Вставити в "Оазис" квіти з цукерок

Номер слайду 10

Приклади композиції з цукерок, виконані за допомогою клейового пістолета:

pptx
Додано
15 травня 2021
Переглядів
697
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку