Презентація "Педагогічні ігри "Розумники""

Про матеріал
Опис власного досвіду роботи. З метою реалізації методичної проблеми"Використання ігрових інтерактивних технологій на уроках як засіб соціалізації учнів початкових класів " з 2017 н.р. клас долучився до Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» (Smart Kids).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Єрохіна Тамара Степанівна. Освіта : вища. Криворізький державний педагогічний інститут Категорія : “спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії”Звання : учитель – методист. Методичні розробки:“Як навчити дитину читати”“Цікаве дозвілля”

Номер слайду 2

Педагогічне кредо. Учень – це не посудина, яку треба заповнити, учень – це факел, який треба запалити. Життєве кредо Завжди пізнавати світ і себе, навчати цьому інших.

Номер слайду 3

Методична проблема. Використання ігрових інтерактивних технологій на уроках як засіб соціалізації учнів початкових класів

Номер слайду 4

ПЕДАГОГІЧНІ ІГРИ «Розумники» Педагогічні ігри – це навчальні програми, які містять понад 12000 інтерактивних завдань з веселими героями та яскравими сюжетами. Програми заохочують дітей до навчання, розвивають логіку, увагу, пам’ять, уяву, креативне мислення.

Номер слайду 5

У чому унікальність Педагогічних ігор?Відповідають шкільній програмі та схвалені МОН України. Зручно використовувати на комп’ютерах, планшетах, смартфонах, інтерактивних дошках. Апробовані в рамках Всеукраїнського педагогічного експерименту “Розумники”Можна навчатися як на уроці, так і вдома

Номер слайду 6

Педагогічні ігри «РОЗУМНИКИ» - захоплюючі програми, які дозволяють дітям отримати міцні й глибокі знання. Вони відповідають вимогам сучасної школи, дозволяють дітям самостійно працювати з програмою. Веселі анімовані персонажі і система мотивації викликають інтерес, а звуковий супровід допомагає швидше і краще запам'ятати новий матеріал.

Номер слайду 7

ЕОІР(електронний освітньо-інформаційний ресурс) дає змогу вчителю використовувати пояснювально-ілюстративні методи навчання : словесні (аудіозапис пояснення теоретичного матеріалу), наочні (зображення) та практичні (виконання навчально-ігрових вправ).

Номер слайду 8

Завдяки цьому учні залучають у процес сприйняття матеріалу не лише зір, а й слух, емоції, уяву. Пояснювально-ілюстративний спосіб навчання переходить до більш ефективного – активно-пізнавального, діяльнісного способу.

Номер слайду 9

Участь у проекті – це: Сучасні уроки з використанням мультимедійного обладнання. Цікаві заняття в ігровій формі із застосуванням електронних освітніх ресурсів. Якісні уроки з поєднанням традиційних та інноваційних підходів, зокрема інтерактивних технологій навчання.

Номер слайду 10

Вигляд вікна програми з позначками завдань

Номер слайду 11

Вигляд вікна програми після прослуховування теоретичного матеріалу з теми «Замкнені та незамкнені лінії» та демонстрації виконання пробного завдання

Номер слайду 12

Вигляд вікна програми після виконання завдання 

Номер слайду 13

Вигляд, який має одне з вікон після виконання завдань з різною кількістю помилок.

Номер слайду 14

"Розумні" ігри на уроках. Використання ігор вносить в урок "живинку". Діти вживаються в образ дівчинки-розумниці, навіть повторюють її рухи. До виконання завдань ставляться відповідально, працюють зосереджено, намагаються не припуститися помилки, адже тоді совенятко не вилупиться з яєчка і розумниця не привітає їх оплесками.

Номер слайду 15

Вчимося читати"Розумні" ігри допомогли нам навчитися читати. Ми складали пазли з букви, що розсипалася, впізнавали потрібну літеру серед інших, знаходили її у віршиках, загадках, прислів'ях, читали правильно склади та виконували багато інших цікавих завдань. Дівчинка-розумниця завжди була поряд і підтримувала оплесками наші правильні відповіді.

Номер слайду 16

Вигляд вікна після пояснення нового матеріалу

Номер слайду 17

Склади букву, яка розсипалася

Номер слайду 18

Знайди кубик з буквою “ес”, вибери його

Номер слайду 19

Знайди зайву букву

Номер слайду 20

Впізнай букву “ес”, вибери її

Номер слайду 21

Склади пазли: вибери спочатку букву, а потім відповідний малюнок

Номер слайду 22

Вибери букву “ес”

Номер слайду 23

Знайди букви “ес”, вибери їх

Номер слайду 24

Знайди букви “ес”, вибери їх, послухай, як читаються склади

Номер слайду 25

Відгадай загадку, знайди в тексті букву “ес”

Номер слайду 26

Послухай вірш, знайди в тексті букви “ес”

Номер слайду 27

Виклади таке ж слово

Номер слайду 28

Одягни гусеницю, добери відповідні склади

Номер слайду 29

Допоможи бджілці зібрати мед, добери відповідні склади

Номер слайду 30

Наші досягнення Результати перевірки навичок читання вголос{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Високий рівень. Достатній рівень. Середній рівень. Низький рівень24 учн.4 учн.4 учн.-

Номер слайду 31

Участь в онлайн-олімпіадах У 2 і 3 класах отримали: Дипломів І ступеня – 18 Дипломів ІІ ступеня – 15 Дипломів ІІІ ступеня – 12 Сертифікатів учасника - 10

Номер слайду 32

Калейдоскоп шкільного життя

Номер слайду 33

Патріотичне виховання

Номер слайду 34

Правове виховання

Номер слайду 35

Естетичне виховання

Номер слайду 36

Конкурсно – розважальні програми

Номер слайду 37

У бібліотеці

Номер слайду 38

Ми подорожуємо

Номер слайду 39

Дякую за увагу!

Номер слайду 40

pptx
Додано
17 березня 2020
Переглядів
1065
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку