Презентація "Підготовка до ЗНО з математики"

Про матеріал
Матеріал з рекомендаціями підготовки учнів до тестування ЗНО з математики. Виокремлено формати підготовки учнів до ЗНО з математики. Методи та корисні поради для вчителів та учнів при підготовці. Визначено, які онлайн плаформи допоможуть успішно скласти ЗНО з математики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготовка до ЗНО з математики. Салима Халилова,2021 р.

Номер слайду 2

Яким буде ЗНО з математики у цьому році? Як підготуватися до нього? Вивчення математики має сприяти формуванню ключових компетентностей : здатності мислити критично, аналізувати, приймати рішення, пропонувати ідеї для розв’язання проблем, а також умотивованості до навчання впродовж життя

Номер слайду 3

Рекомендації PISA:

Номер слайду 4

Підготовка до тестування – це не лише вивчення нового матеріалу, а й систематизація, повторення та практичне застосування знань. Базовою потребою при підготовці до ЗНО, незалежно від обраного формату, є ознайомлення з видами завдань, критеріями оцінювання та часовими рамками тесту

Номер слайду 5

Кожен учитель має індивідуальний стиль і певні пріоритети у своїй професійній діяльності

Номер слайду 6

Якісні завдання. Організованість, уважність, уміння зосереджуватися!Бажання отримати позитивний результат. Педагогічний колектив. Підготовка – заздалегідь!«Вижимка» найважливішої інформації. Починаємо готуватися з 5 класу. Повторення навчального матеріалу, узагальнення та систематизація знань. Підбір завдань «від легких до складних». Правильна побудова малюнка до задачі, читання готових креслень.

Номер слайду 7

Важлива системність – регулярно виконувати завдання, побудувати чітку програму, намагатися поєднувати теорію і практику.

Номер слайду 8

Самостійно підготуватися до тесту цілком реальноскладність не у пошуку джерел, а в правильній систематизації інформаціїПереваги онлайн-курсів:

Номер слайду 9

П’ятірка безкоштовних сервісів для підготовки до тестування з математикионлайн-уроки репетиторської школи «Букі» https://buki.com.ua/videos/matematyka/

Номер слайду 10

Переконливо раджу своїм учням. Максимальна концентрація – ваше ВСЕ!

Номер слайду 11

Працюємо в стабільно навчальному режимі. А ще – включаємо емоції, більше комунікації та рухаємося. Не забуваємо про відпочинок та позитив!

pptx
Додано
5 травня 2021
Переглядів
1504
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку