Презентація "Планета толерантності"

Про матеріал
Предентація "Планета толерантності" - Поняття толерантність, толерантній, - тест "Чи толерантна ви людина"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПЛАНЕТА ТОЛЕРАНТНОСТІ

Номер слайду 2

щирість у спілкуванні; активна участь; повага до мови; довіра; дбайливе ставлення до інших;Правила нашого спілкування:

Номер слайду 3

Номер слайду 4

«Толерантний» - здатний витримувати іншого, не такого,як сам. Толерантність забезпечує людям можливість жити разом навіть за відсутності приязні, поваги, любові. Толерантність – це та межа, яка стримує від втручання у думки, почуття, переживання, смаки іншої людини.style.text. Decoration. Underline

Номер слайду 5

Т – товариський О – особливий, оригінальний Л – лояльний, лагідний Е – енергійний, елегантний Р – розсудливий, рівний Н - надійний, найдорожчий Т – терплячий Н – незалежний, найдорожчий І – інтелігентний, ідейний С – співчутливий Т – тактовнийrrrrr

Номер слайду 6

Тест  «Чи толерантна я людина?»(Вибери ту відповідь, яку ти вважаєш вірною)1.  Для того, щоб не було війниа)  нічого не можливо зробити, тому що війни будуть завждиб)  треба зрозуміти, з якої причини вони відбуваються.

Номер слайду 7

2.  На заходи, куди тебе запросили, розповідають про героїв, які проявили толерантністьа)  тобі це не цікавоб)  ти бажаєш більше дізнатись про них.3.  Ти протистоїш насильствуа)   насильствомб)  приєднуєшся до інших людей, щоб сказати «Ні».

Номер слайду 8

4.  Тебе зрадив товариша)  ти йому помстишсяб)  ти будеш намагатися налагодити з ним відносини.5.  Коли говорять про дітей, що постраждали від війниа)  ти почув і забувб)  співчуваєш і хотів би чимось допомогти.

Номер слайду 9

6.  Ти не згоден з кимосьа)  ти не даси йому договоритиб)  ти його дослухаєш.7.  Під час обговорення якогось важливого питання на нараді ти вже відповідава)  ти хочеш відповідати щеб)  ти даси змогу відповідати іншим.

Номер слайду 10

8.  Тобі пропонують листуватися з іноземцямиа)  тобі це не цікаво, ти не хочеш ділитися з ними своїми мріями, своїми думкамиб)  тобі цікаво з ними листуватися, пізнавати про їх життя, їх мрії, ділитися своїми мріями.

Номер слайду 11

Якщо в тебе 8 «б». Ти проявляєш високу толерантність. Ти є громадянином миру, відповідальним, активним провідником миру у всьому світі. Розкажи друзям, як тобі це вдається. Якщо в тебе від 3 до 7 «б». Ти не дуже толерантний. Ти намагаєшся завжди нав’язати свої ідеї. Але ти допитливий, в тебе добра уява. Використовуй ці якості для боротьби з нетерпимістю. Якщо в тебе менше ніж 3 «б». Ти зовсім не толерантний. Якби ти був більшим оптимістом і тобі би подобалось вести дискусії, ти би став щасливішим. Намагайся прикладати для цього більше зусиль.rrrr

pptx
Додано
2 листопада 2021
Переглядів
781
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку