Презентація "Планети і звичайні дроби"

Про матеріал
Презентація до бінарного уроку з математики і природознавства на тему: "Планети і звичайні дроби"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Планети і звичайні дроби

Номер слайду 2

Загадки з повітряної кулі

Номер слайду 3

вправа «Код доступу»

Номер слайду 4

Вправа «Колір планети»

Номер слайду 5

Номер слайду 6

ЗАДАЧІ НА ПОРІВНЯННЯ РОЗМІРІВ ПЛАНЕТ Задача 1 Космічне сміття складається із астероїдів та штучних супутників Землі. Відомо, що астероїди складають 720 частин сміття, а штучні супутники -420 . Яка маса астероїдів та супутників серед космічного сміття?Отже, у відповіді ми отримали дріб, який вказує, що маса Меркурія становить ? МАСИ ЗЕМЛІ ЗАДАЧА 2 Розв’язавши наступне завдання, ви дізнаєтесь, яку частину маси Землі становить маса Венери Отже, Венера становить ? маси Землі Задача 3 Знайдіть суму усіх натуральних значень х, при яких буде правильною нерівність 1/9≤Х/9<5/9 Число ? вказує на те, що маса Марса в ? разів менша за масу Землі.  .

Номер слайду 7

Фізкультхвилинка: «П̕ ємо чайок»

Номер слайду 8

Інтерактивна вправа «Що в мішечку?»

Номер слайду 9

вправа «Відгадай явище!»

Номер слайду 10

СИМВОЛИ ПЛАНЕТжвавість розумдопитливістькрасномовністьспритністьлюбов мрійливістьлагідність чутливість романтикаенергія хоробрість. Запальна вдачарішучістьвойовничість

Номер слайду 11

Людина подібна дробу: У знаменнику те, що вона про себе думає. У чисельнику те, ким вона є насправді. Чим більший знаменник, тим менший дріб.

Номер слайду 12

Домашнє завдання. Природознавство. Скласти паспорт Землі та за бажанням кросворди, ребуси про планети. Математика. Повторити параграф 24 п.1,2; виконати №№ 851, 880. Скласти задачу про планети, використовуючи дроби.

pptx
Додано
21 лютого 2020
Переглядів
816
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку