Презентація "Поет класу" обдарована дитина, Титаренко Н. Автор Жигайло О.В.

Про матеріал

Презентація "Поет класу" (обдарована дитина, художньо-естетична обдарованість, Титаренко Назар) створена для класного проекту "Наші таланти". Автор: Жигайло О.В.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поет класу(обдарована дитина - Титаренко Назар,учень 4-Б класу. (художньо-естетична обдарованість)Наставник: Жигайло О. В)Автор презентації:вчитель початкових класів. Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Жигайло О. В.

Номер слайду 2

Поет класу. Вірші складати дуже важко. Не всім це під силу. Володіє цим талантом не кожна людина. Та Назару все ж вдалосявпіймати фортуну. Любить він писати вірші,гарно їх рифмує. Вже багацько творів має. Є чим поділитися. Про сумне і про веселе пише Назар вірші. Про природу, про людей і про примхи долі. Недарма його поетом величають в школі.(Вірш присвячений поету 4-Б класу, Титаренко Назару)Автор: Жигайло Олена Володимирівна

Номер слайду 3

І місце. Участь у шкільному конкурсі юних поетів

Номер слайду 4

ІІ місце. Участь у Всеукраїнському конкурсі

Номер слайду 5

Участь у Всеукраїнському конкурсі

Номер слайду 6

Назар – ще й гарний фотолюбительІ місце

Номер слайду 7

Часопис «Донеччина», №19 від 26.05.2017 року, с.4-5 «У душі мелодія рідного слова» Думки про слово доповнює учень третього класу Володимирівської школи з Донеччини На зар Титаренко, який гостро переживає за його повноцінне звучання: «Мовою славних воїнів / Та юних козачат / Закликаю розмовляти / Хлопців та дівчат: / Любіть ви України мову, / Як і матусі колискову!».

Номер слайду 8

Слово – у душі, а душа – у словіСлово рідне – у душі,А душа – у слові –Віддаю усю повагу. Українській мові. Своїх предків мовою. Часто я спілкуюся. Та за її майбутнєДуже я хвилююся. Яка вона гарна –Мова солов’їна,Вона така ж співоча,Як вся Україна. Мовою славних воїнів. Та юних козачат. Закликаю розмовляти. Хлопців та дівчат:«Любіть ви України мову,Як і матусі колискову!» Титаренко Назар 

Номер слайду 9

Представлення «Веселих віршів» Назара на Тижні початкових класів

Номер слайду 10

Участь Назар у класному проекті«Наші таланти»!!

Номер слайду 11

«Молодець, Назаре!»- Фото з особистого архіву Жигайло О. В. Жигайло О. В. та учні 4-Б кл.

pptx
Додано
21 червня 2018
Переглядів
1160
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку