Презентація позакласного заходу

Про матеріал
Розробка присвячена представленню екскурсії на спеціалізовану виставку як засобу заохочення до вивчення спецдисциплін і спонукання для оволодіння новими знаннями в галузі обраної професії
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Екскурсія як елемент проектної діяльності учнів

Номер слайду 2

Будь-яка екскурсія не є самоціллю і застосовується в зв'язку з темами уроків, практикумів, семінарів. Екскурсії - складова частина навчально-виховного процесу. Вони організовуються вчителями- предметниками для закріплення теоретичних знань з навчального предмета.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Екскурсія групи Б-1 на будівельну виставку стала комплексною навчально-тематичною,що нерозривно пов'язана з формуванням пізнавального інтересу учнів . Вона сприяла в подальшому глибшому освоєнню учбового матеріалу з дисциплін :- будівельне матеріалознавство- санітарно-технічне обладнання будівель

Номер слайду 5

Екскурсія є потужним засобом для досягнення метапредметних і особистісних результатів. Вона дуже впливає на формування інтересу до професії, так як поєднують в собі наочність і доступність сприйняття з можливістю аналізувати, порівнювати, робити вибір.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Розділ виставки з санітарно-технічного обладнання будівель

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Екскурсія дозволяє розвинути різні способи дії того, хто навчається, а також пов'язані з ними навички навчальної роботи, що забезпечують самостійне засвоєння нових знань, формування умінь, включаючи організацію цього процесу.

Номер слайду 13

Екскурсії на спеціалізовані виставки дозволяють покращувати наочність і видовищність досліджуваного матеріалу на уроках будівельного матеріалознавства та санітарної техніки будівель, що значно полегшує його вивчення.

Номер слайду 14

РОБОТА НАД КУРСОВИМ ПРОЄКТОМСанітарно-технічне обладнання будівель

Номер слайду 15

Робота з матеріалами виставки на уроках з Будівельного матеріалознавства

Номер слайду 16

pptx
Додано
29 березня 2020
Переглядів
427
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку