Творчий проєкт кабінету

Про матеріал
Презентація творчого проєкту розробки дизайну інтер'єру кабінету спецдисциплін
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчий проект«Дизайн кабінету. Основ композиції та перспективи»Виконали: Учні :11гр.,Б-1 Керівник: КВПУБДВикладач спецдисциплін. Галина АШМАРІНА

Номер слайду 2

Основні положення проекту. Мета проекту: Створення кабінету з умовами для развитку умінь досліджень, системи мислення, де самостійно і з задоволенням отримуються знання. Створення зручностей в кабінеті для вчителя і учнів. Задачі проекту: Пошук і аналіз інформації по встановленій темі. Виявити найкращі умови для створення найбільш ідеального і удосконаленого кабінету.3. Створити дизайн кабінету на компьютері. Актуальність вибраної теми: Сьогодні дизайн задіяний практично у всіх сферах життя суспільства. В повсякденному житті дизайнерскі вироби повсюду оточують сучасну людину. Дизайн інтерьеру затребуваний, кожній людині в теперишньому або майбутньому він знадобиться , наприклад, для сторення «будинку своєї мрії»,або при роботі з замовником.

Номер слайду 3

Дизайн-ідея. Концепція базується на підборі кольорів і виконаній у стилі графіки картини, що занурює глядача в історичне минуле Києва та обєднує в собі минуле і сучасне, эфектно розширює простір приміщення і символізує спадкоємність професії будівельника.

Номер слайду 4

Тип интерьєру приміщення: Громадське. Призначення приміщення: Учбовий кабінет. Загальна площа объекту: 64 м2 Основна задача: Спроектувати сучасний інтерьер. Задачі на проектування: Мінімальне втручання в конструктив. Проект кабінету розроблений на основі побажань Замовника (викладача) і натурних обстежень. Особливими умовами проекту були вимоги залишити без змін існуючі конструкції з гіпсокартону. Архітектурно-планувальне рішення: Проектом передбачена часткова заміна оздоблювальних матеріалів, декорування приміщення. Объемно-планувальне рішення - імітація більш складноутвореного приміщення завдяки арочній стилізації лишилась незмінним.

Номер слайду 5

неможливо отримати красивий ,в самому широкому сенсі цього слова освітній простір- якщо спочатку не намалювати те, що ми бажаємо отримати в решті решт.

Номер слайду 6

Ознайомлення з нормами Сан. ПіН і підбір кольорової палітри приміщення. Перед тим, як почати роботу, нам потрібно було ознайомитися з правилами розміщення меблів в навчальному приміщенні, а також виявити відповідні кольори, які будуть позитивно діяти на людину, допомагати сконцентруватися, заспокоювати. Сан. ПіН (санітарно-епідемічні правила і норми) - державні нормативні правові акти з описами і вимогам безпечних для людини факторів середовища життєдіяльності та їх оптимальних кількісних параметрів з метою збереження здоров'я і нормальної життєдіяльності. З Сан. ПіН ми дізналися як повинні бути розташовані меблі і освітлення. Також дійшли висновку,що інтер'єр буде складатися переважно з відтінків жовтих кольорів, які допомагають зосередитися, підвищують творчу активність, стимулюють розумову діяльність, знімають втому. інші кольори будуть використовуватись для деталей інтер'єру.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Часто, коли говорять про дизайн навчальних аудиторій, в першу чергу мають на увазі – чимось оформити багатометрові стіни.І зовсім забувають про те, що просто «правильне» фарбування стін може вже наполовину вирішити таке завдання.  Можна (і потрібно!)змінювати колір, додавати різні кольори, додавати яскравості, якісь графічні елементи. Вже просто правильне фарбування стін в корені може змінити простір до невпізнання! А вже далі можна займатися оформленням (смисловим) особливих зон.

Номер слайду 9

Деякі функції, які можливо і необхідно застосувати при оформленні стін в учбовому закладі : Стіна — джерело натхнення і мотиваціїСтіна — місце для трансляції знань і цінностей. Стіна – носій навігації Стіна – пробуджує уяву. Стіна – місце спілкування. Стіна — джерело довідкової інформаціїСтіна – створює настрій. Стіна – це месце для виставки. Стіна вражає і поруч з нею всі фотографуються

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Колекція кольорів. Caparol. Color Compact

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

ОБМІРИ ТА РОБОТА НАД ПЛАНОМ

Номер слайду 20

Кабінет “Основ композиції та перспективи”

Номер слайду 21

Кабінет “Основ композиції та перспективи”

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Archi. CAD-64-18

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Варіанти оформлення торцевої стінигрупа Б-1

Номер слайду 26

21, 22 група

Номер слайду 27

11 група

Номер слайду 28

Planner5d

Номер слайду 29

3 D зображення обраного приміщення

Номер слайду 30

Приклад оформлення торцевої стіни у 3 D

Номер слайду 31

Planoplan

Номер слайду 32

Варіанти оформлення стін кабінетуІ І група

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Результатом проведеної роботи стало створення атмосфери для концентрації та комфортної роботи. Ненавязливе отпорядження стін, стелі та підлоги створює спокійний монохромний фон. Кольора використані акуратно .

pptx
Додано
29 березня 2020
Переглядів
532
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку