ПРАКТИЧНА РОБОТА № 5 Виявлення органічних сполук у харчових продуктах. Для того, щоб виконати практичну роботу ОБОВ’ЯЗКОВО переглянути відеодосліди «Виявлення органічних кислот» http://interactive.ranok.com.ua/theme/contentview/serednya-ta-starsha-shkola/hmya-10-klas/14109-laboratorn-dosldi/laboratorniyi-dosld-1-viyavlennya-organchnih-kislot-y-harchovih-prodyktah«Якісні реакції на білки» (проводять два хлопці) https://www.youtube.com/watch?v=Nk. Mm2-z. ZDe. U«Виявлення крохмалю у харчових продуктах» https://www.youtube.com/watch?v=3 RRd. Grnnw. Cc. Харчовий продукт пишете той, з яким проводиться ВІДЕОДОСЛІД!!
Харчовий продукт. Послідовність дій. Спостереження. Висновки. Дослід 3. Виявлення крохмалю у фруктах, овочах, хлібобулочних та м’ясовмісних виробах. Банан2)ківі3)яблуко4) апельсин 5) Цибуля6) Морква7) Капуста8) Картопля9) М‘ясо10) Ковбаса11) Фарш 12) Макарони13) Тісто 14 ) Хліб До кожного продукту додаємо розчин йоду