Презентація "Практичне використання інтернет ресурсів учнями початкових класів під час вивчення математики"

Про матеріал

Опис досвіду роботи вчителя початковх класів з використання учнями початкових класів освітньої інтернет платформи Вчи.ком. юа під час вивчення математики в ігровій формі

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Вчи.ком.юа – інтерактивний онлайн курс математики для початкової школи - це система адаптивної інтерактивної освіти, котра повністю відповідає ДСПЗО і значно підсилює класичну шкільну освіту. Вчи.ком.юа – це знання, кращі результати в навчанні, підвищення мотивації та впевненості у собі. Вчи.ком.юа — надійний помічник вчителя, який будує діалог з дитиною під час виконання кожного завдання

Номер слайду 3

Відтворює індивідуальну роботу вчителя з кожним учнем. Система задає питання і реагує на відповіді. У разі помилки Вчи.юа просить учня ще раз самостійно подумати або підводить його до правильного рішення. ПІДБИРАЄ ПЕРСОНАЛЬНІ ЗАВДАННЯ І РІВЕНЬ СКЛАДНОСТІУЧЕНЬ ВЧИТЬСЯ В КОМФОРТНОМУ ДЛЯ СЕБЕ ТЕМПІ І ОТРИМУЄ ТІЛЬКИ ТІ ЗАВДАННЯ, З ЯКИМИ ВІН МОЖЕ ВПОРАТИСЯ НА ДАНОМУ ЕТАПІ.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Вчителі та батьки мають можливість аналізувати успіхи дитини після кожного уроку. Можливість відстежувати успіхи кожного учня або всього класу. За допомогою зрозумілої та наочної статистики дізнайтесь, з ким необхідно опрацювати теми в індивідуальному порядку.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

На Вчи.ком.юа завдання з математики подаються в легкій ігровій формі, що дозволяє вивести правило на практиці, а не заучувати його!

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

pptx
Пов’язані теми
Математика, Майстер-класи
Додано
9 січня 2018
Переглядів
1792
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку