Презентація "Правила ввічливого школяра".

Про матеріал
Мета: Закріплювати і розширювати знання учнів про правила поведінки у школі. Розвивати вміння застосовувати набуті знання практично. Виховувати свідому дисципліну, бажання виконувати правила і поводити себе зразково.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Багато часу ти проводиш у закладі шкільному, Є порядки свої і закони у ньому. Правил багато, на все це зважай! Та найголовніше СЕБЕ ПОВАЖАЙ!

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Мета: Закріплювати і розширювати знання учнів про правила поведінки у школі. Розвивати вміння застосовувати набуті знання практично. Виховувати свідому дисципліну, бажання виконувати правила і поводити себе зразково.

Номер слайду 4

Правила для учнiв   На уроки приходь вчасно, ніколи не спізнюйся. Ви уявіть таку картину, коли ви вже зосередились на роботі, а тут відчиняються двері і заходить запізняйло... 

Номер слайду 5

Веди себе чемно, вітайся з учнями, вчителями, працівниками школи, батьками. Вам цього часом робити не хочеться і ви йдете по коридору шкільному , як буки-бяки, ні собі задоволення, ні людям радості... А хіба так гарно? 

Номер слайду 6

Номер слайду 7

На перерві не бігай, не кричи, а грайся з друзями в ігри. Не бийся і не штовхайся. Чому це від вас вимагають порядку і тиші ще й на перервах? 

Номер слайду 8

В роздягальні охайно вішай свої речі і не розкидай одяг дітей. Ви повісили свою нову курточку і дуже нею тішитесь, а після уроку заходите в роздягальню, а вона на підлозі і по ній топчуться діти... Як воно вам?

Номер слайду 9

Бережи власне і шкільне майно, не псуй парти, стільці, стіни, двері — це твій дім. Коли краще, як чисто й гарно чи, як брудно і все поламане?   

Номер слайду 10

В їдальні дотримуйся порядку і тиші, прибирай за собою посуд. Які правила існують в їдальні? 

Номер слайду 11

Правильно користуйся туалетом, поважай працю дорослих. Поясніть, які там правила повинні всі виконувати обов’язково і чому? 

Номер слайду 12

Не сідай на підвіконня і не залазь на вікно. Чому? 

Номер слайду 13

Не принось у школу сторонніх предметів, які можуть бути засобом травматизму. Чому? І які це сторонні предмети? 

Номер слайду 14

Не бігай по сходах, не влаштовуй на них забав, не з’їжджай з перил. Чому? 

Номер слайду 15

Старанно і наполегливо вчись, багато читай. Як розуміють учні це правило?   

Номер слайду 16

Багато часу ти проводиш у закладі шкільному. І без його Статуту ти не зміг би прожить. І хоч правил багато є в ньому, ти всі правила мусиш завчить. Що б поводитись гарно і чемно, Та й здоров`я й життя зберегти. З тим, хто правила знає, приємно Спілкуватись і разом іти.

Номер слайду 17

Статут- нормативний акт, на основі якого здійснює свою діяльність середня загальноосвітня школа.

Номер слайду 18

Підсумок години спілкування .  -  Я це знав. Согодні ще більше в цьому переконався. !   - Найбільш сподобалось та емоційно вразило.       ? -Питання, що залишилось відкритим для мене.

ppt
Пов’язані теми
Психологія, Виховна робота
Додано
20 листопада 2020
Переглядів
1496
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку