Презентація "Приготування млинчиків з різними начинками"

Про матеріал
Дана презентація призначена для роботи учнів і майстрів виробничого навчання з професії "Кухар".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Тема уроку:

Номер слайду 2

Навчальна - навчити учнів правильних прийомів при приготуванні млинчиків з різними начинками; Мета уроку

Номер слайду 3

Млинці були принесені завойовниками-варягами в IX столітті. З тих пір це один з найпопулярніших виробів української народної кулінарії. Налічується до сотні їх різновидів. .

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Розбити і вилити у миску яйця. Додати цукор і сіль. Збити все протягом 1 – 2 хв.

Номер слайду 11

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Долити у миску половину молока і висипати просіяне борошно. Замісити однорідне тісто, періодично підливаючи молоко, яке залишилося.

Номер слайду 12

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Випікати млинці на добре розігрітій змащеній олією сковорідці, акуратно наливаючи тісто.

Номер слайду 13

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Тримаючи сковорідку за ручку і обережно її нахиляючи, розлити тісто по сковорідці тоненьким шаром.

Номер слайду 14

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Після того, як млинчик підрум’яниться, при необхідності перевернути його на другий бік і підсмажити.

Номер слайду 15

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти

Номер слайду 16

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Для приготування налисників можна використовувати такі начинки: сирну, вишневу, грибну, м’ясну, з ліверу, картопляну та ін.

Номер слайду 17

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти

Номер слайду 18

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти

Номер слайду 19

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти

Номер слайду 20

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти

Номер слайду 21

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти

Номер слайду 22

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти

Номер слайду 23

сіль яйця Первинна обробка цукор борошно Молоко або вода просіяти Ми про млинчики все вчили, Як місити і пекти, Вироби як з них робити Та красиво піднести. Взнали як їх формувати, Що з начинками вони: Із м’ясною і грибною, Сирною та будь-якою, Що смакує нам завжди.

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.7
Оригінальність викладу
4.7
Відповідність темі
4.7
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Хайрова Катерина
    Дякую за прекрасний матеріал, буду використовувати на уроці.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Наталя Янчук Миколаївна
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
  3. Ткаченко Віта Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
15 січня 2021
Переглядів
4010
Оцінка розробки
4.7 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку