Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Ткаченко Віта
Донецька область, Краматорськ
Заступник директора з навчальної частини, вчитель технологій
Розробки та тести
Знайдено 34 матеріала
ТЕСТ
Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів
27 березня 2024
ТЕСТ
Кулінарне розбирання та обвалювання яловичої туші
25 березня 2024
ТЕСТ
Раціональне харчування дітей, підлітків
25 березня 2024
ТЕСТ
Класифікація м'яса. Вимоги до якості
18 березня 2024
ТЕСТ
Машини та механізми для обробки м'яса та риби
4 лютого 2024
ТЕСТ
Первинна обробка риби
31 січня 2024
ТЕСТ
Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхів та виготовлення н/ф з них
23 жовтня 2023
ТЕСТ
Підсумковий контроль з обліку, калькуляції та звітності для кухарів
14 жовтня 2023
ТЕСТ
Устаткування кондитерського цеху (Підсумковий контроль)
24 травня 2023
ТЕСТ
Заліковий тест з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»: Кухар 4 розряд
30 квітня 2023
ТЕСТ
Особливості харчування молодих людей
23 квітня 2023
ТЕСТ
Технологія приготування тіста та виробів з нього
22 квітня 2023
ТЕСТ
Технологія приготування холодних страв та закусок
13 березня 2023
pptx
Основи раціонального харчування (Презентація)
8 березня 2023
pptx
Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування (Презентація)
8 березня 2023
ТЕСТ
Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування
8 березня 2023
pptx
Хліб і хлібобулочні вироби (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування та відпуск страв з тушкованої птиці (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування тіста для листових цукрових вафель (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування тіста для листових вафель (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Основні правила смаження птиці у цілому вигляді (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування закусок з сиру та яєць
5 березня 2023
pptx
Особливості подавання холодних закусок в ресторанах (Презентація)
5 березня 2023
ppt
"Теплова кулінарна обробка продуктів" (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Підготування сировини для приготування бутербродів
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування масляних кремів (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування страв і закусок з овочів (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Значення холодних страв і закусок у харчуванні (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування салатів з сирих та варених овочів (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування холодних страв та закусок з риби та нерибних продуктів моря (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування пряничного тіста заварним способом (Презентація)
5 березня 2023
pptx
Технологія приготування бісквітного тіста (Презентація)
5 березня 2023
ТЕСТ
Технологія приготування салатів з сирих та варених овочів
3 березня 2023
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!