Презентація ранкова зустріч "ЧОМУ ДЕЩО НАМ НЕВІДОМЕ?"

Про матеріал
Розробка ранкової зустрічі у 3-му класі, складена відповідно до Концепції Нової української школи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Вітання Пролунав для нас дзвінок, Розпочався наш урок. Помандруймо, любі діти, Невідомим для нас світом. До сусіда оберніться — Всьому світові усміхніться. 1 — посмішка проснулась. 2 — піднялась, потягнулась. 3 — присіла, знову встала. На 4 всім сказала: — Доброго ранку!Діти, звертаючись одне до одного, дарують свою усмішку і висловлюють своє побажання

Номер слайду 3

Обмін інформацією. Тема дня«Чому дещо нам невідоме?»— Отже, ми вирушаємо подорожувати у цікавий, невідомий світ. Нам знадобляться допитливість, уважність та взаємодопомога. Тепер він поважний, його не впізнати, Він Дідух величний —добробут у хаті. Стоїть на покутті, шанований всюди, І ставлять його цього вечора люди. За стіл вже сідає велика родина, Святвечір святкує уся Україна. За столом в святковий вечір і дорослі, і малеча. Перша зіронька зійшла, добру звістку принесла. Місяць аж 12 страв на столі нарахував.

Номер слайду 4

Вправа «Мікрофон»— Що таке свято? — Чим будень відрізняється від свята? — Чи може бути свято кожного дня? — Що вам відомо про Різдво? — Що передує Різдву? — Які традиції святкування Різдва у нашому регіоні ви знаєте? Чи вони збігаються з традиціями інших регіонів України?

Номер слайду 5

Групове заняття. Творчо-емоційна гра(Діти пальчиком на спині партнера малюють зимову картину.) Ось вечір зимовий наш двір огортає, Втомилася віхола — спати... (лягає). Сріблясті сніжинки у небі кружляють, Танцюють в повітрі, на землю... (лягають). Невтомний мороз диво-пензлем в руці Малює на вікнах ясні... (промінці). А я цю красу навкруги помічаю, Й на згадку в картинах своїх... (залишаю).

Номер слайду 6

Гра «Асоціації»Кожна дитина витягує із чарівного мішечка папірець із літерою і має назвати різдвяну страву або той предмет, що асоціюється із цим святом.

Номер слайду 7

Теми для Щоденника вражень Сьогодні я дізнався(лася)... Я святкую Різдво... Різдвяні звичаї у моїй родині

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
18 січня
Переглядів
87
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку