Презентація "Словникові слова" урок 1-2,3-4

Про матеріал

Презентація “Словникові слова” допоможе учням навчитися правильно вимовляти, наголошувати та писати дані слова. Вчитель початкових класів має можливість використовувати цю презентацію для ознайомлення, закріплення та повторення правопису слів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель початкових класів НВК «Ліцей «Дизайн-освіта» Мелащенко Олена Миколаївна Уроки 1 - 2 3 - 4

Номер слайду 2

ПРОЧИТАЙ СЛОВА. ЗНАЙДИ ЗАЙВЕ. ВЙР..СЕНЬ ПОН..ДНЛОК С..Р..ДБ Ч..ТВЙР Н..ДНЛЯ Е Е Е Е Е Е 3. ПОЯСНІТЬ ЛЕКСИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ СЛОВА вересень . Урок 1 - 2 2. ЗАПИШІТЬ, ПОЯСНІТЬ ПРАВОПИС.

Номер слайду 3

Урок 1 - 2 ПОНЕДІЛОК ЧЕТВЕР ВІВТОРОК П’ЯТНИЦЯ СЕРЕДА СУБОТА НЕДІЛЯ Запишіть слова – назви днів тижня в алфавітному порядку.

Номер слайду 4

Загадка У південний край землі Відлітають журавлі Знов лункий шкільний дзвінок Нас покликав на урок. Як цей місяць звати Прошу відгадати. (Вересень)

Номер слайду 5

Запишіть речення, вставте пропущені букви. В..р..сень місяць добре ґаздує, Овоч смачненький дітям дарує. е е Поясніть правопис словникового слова

Номер слайду 6

Прийшов до нас Старший осені син. У понеділок раненько До школи він поспішив. Привітав усіх зі святом Вчителів, школярів. У вівторок у садочку Груші, сливи потрусив. А у середу у полі Бурячки він покопав. У четвер в лісочку Він грибочки позбирав. А у п’ятницю зранку Знову в поле ходив, Рясно дощиком теплим Всі озимі полив. Можна у неділю Йому відпочити, Та тільки не звик він Без діла сидіти. М. Свистун Вересень

Номер слайду 7

Урок 3 - 4 ЗАВДБ … Я ПОР …ФЙЛЬ УЧИТ…ЛЬ Ч…ТБ … Я ПУМИЛКА НН НН Т Е И 1. Прочитайте слова. Назвіть їх в алфавітному порядку. Яке слово буде першим, останнім? Що спільного в їх написанні? Запишіть ці слова. Поділіть рисками для переносу. 3. Знайдіть зайве слово. Складіть звукову модель цього слова.

Номер слайду 8

Урок 3 - 4 Запишіть речення, вставляючи пропущені букви. На уроці позакласного чита…я учит…ль озна…мив учнів із творчістю письме…иків рідного краю.

Номер слайду 9

Читай швидко

Номер слайду 10

ЧЕТВЕР ВЕРЕСЕНЬ НЕДІЛЯ УЧИТЕЛЬ ЗАВДАННЯ ЧИТАННЯ СЕРЕДА ПОРТФЕЛЬ ПОМИЛКА Запиши слова по пам’яті

Номер слайду 11

Запишіть речення, вставляючи пропущені букви. Поясне…я вчит…ля слухаємо уважно, тому не витрачаємо багато часу на викона…я домашн…го завда…я. …олодя дістав із пор…феля книги й поклав на парту. Як гарно весняного дня в лісі! Діти з учит…лькою сіли біля …ерела. Напилися з н…го чисто… води.

ppt
Додано
11 квітня 2018
Переглядів
3203
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку