Презентація. "Типи конфліктів"(проект)

Про матеріал

Презентація має рівноціннісне значення як для навчального, так і для виховного процесу, бо пояснує механизм "створення" конфлікту, Презентація може бути використана як ілюстративний матеріал на уроці і як тема еврістичної бесіди для виховної години.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Типи конфліктів(ділова етика)

Номер слайду 2

Розрізняють чотири основних типи конфлікту: Внутрішньоособовий, міжособовий, конфлікт між особою і групою, міжгруповий конфлікт

Номер слайду 3

внутрішньоособовий- рольовий конфлікт, коли до однієї людини висуваються суперечливі вимоги з приводу того, яким повинен бути результати праці;- внаслідок неузгодження виробничих завдань і особистих потреб працівників;- перевантаженні і недовантаженні на роботі. Більшість цих конфліктів пов'язана з низьким рівнем задоволення від праці, невпевненістю в собі чи організації, часткою якої є працівник.

Номер слайду 4

міжособовий - в організації він виражається по-різному: зокрема, як боротьба керівників за обмежені ресурси, капітал чи робочу силу, за використання певного обладнання, за схвалення певних ідей; - виявляється також як зіткнення особистостей: люди з різними рисами характеру, поглядами та цінностями інколи просто не в змозі співіснувати.

Номер слайду 5

міжгруповий - будь-яка організація складається з формальних і неформальних груп, між якими можуть виникати конфлікти; - найчастіше конфлікт виникає через розбіжності в цілях чи інтересах функціональних структурних груп;- може виникати і у ході боротьби між структурними підрозділами за матеріальні, фінансові чи трудові ресурси.

Номер слайду 6

між особою і групою - може виникнути конфлікт, якщо особа займає позицію, що відрізняється від позиції групи;- може виникнути при виконанні посадових зобов'язань керівника.

Номер слайду 7

Роботу виконали:1. Гринчук Микола,2. Пузинін Руслан,3. Хоменко Іван,4. Бабанін Дмитро.

pptx
Додано
5 липня 2018
Переглядів
2250
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку