Презентація "Уолт Дісней"

Про матеріал
Презентація "Уолт Дісней" містить коротку біографічну довідку про письменника
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Уолт Дісней Підготувала Мисак Світлана Володимирівна

Номер слайду 2

Уолт Дісней - Видатний американський художник-мультиплікатор, режисер, актор, сценарист, творець мультфільмів. Батько Міккі Мауса, Дональда Дака, кролика Освальда.

Номер слайду 3

Життєвий шлях Народився в 1901 році в сім’ї столяра і вчительки – четвертий з 5-ти дітей в Чикаго (Америка), а згодом переїхали в місто Марселін, де згодом, придбали ферму. Уолту було 4 роки. У Діснеїв не було грошей на олівці і папір, а Уолт хотів малювати. Він знайшов смолу, палицю, і намалював будинок.

Номер слайду 4

Дитячі роки Уолт дуже любив малювати. Один із сусідів заплатив йому 25 центів за те, що хлопчик намалював на шматку паперу його коня. Пізніше, Дісней вважав, що саме вдалий портрет коня і наштовхнув його на думку стати художником.

Номер слайду 5

Уолт дуже любив малювати, а тому свої перші комікси почав продавати в 7 років. Коли хлопчику виповнилося 8 років він почав працювати: розносив листи і рекламу батьківської фірми. Всі гроші, зароблені Уолтом, батько забирав.

Номер слайду 6

Коли сім’я переїхала в Канзас Сіті,Уолт побачив великий маєток, який був огороджений великим парканом. І йому, як і всім дітям, хотілося туди проникнути, але це було марно. Тоді він поклявся, що коли виросте, обов’язково побудує великий дім для дитячих ігор. Так, мабуть, і зародилася мрія про Діснейленд.

Номер слайду 7

Ера Мікі Мауса Звали його спочатку Мортімер Маус. Перший звуковий мільтфільм про Міккі Мауса вийшов 18 листопада 1928 року (87 років тому).

Номер слайду 8

Діснейленд Перший Діснейленд відкрився 17 липня 1955 року а місті Анахайме. За перші 25 років існування парк відвідали 200 млн людей.

Номер слайду 9

Мультфільми Уолта Діснея Міккі Маус

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

ppt
Додано
11 червня 2019
Переглядів
3637
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку