Презентація "Уперед до успіху"

Про матеріал
У презентації дане визначення поняттю "успіх", виокремлено сім основних складових успіху (за Б.Трейсі), вказані кроки до успіху, наведена пам'ятка "Як досягти успіху в житті".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Уперед до успіху»Презентація

Номер слайду 2

Людина має вроджене бажання досягти успіху – це щось настільки ж природне для неї, як і подих. Одна з найбільших її потреб – досягти мети у житті, для чого необхідно знання механізму успіху. Успіх – це не лише результат, але й процес руху на шляху до його досягнення, розвиток можливостей людини, розкриття її потенціалу.

Номер слайду 3

Категорію «успіх» часто використовують нарівні з такими поняттями як самоутвердження, самореалізація, мета, сенс життя, визнання, культурний ідеал, стандарт тощо.

Номер слайду 4

Мир у душі. Лише перебуваючи в гармонії з власними вищими цінностями та внутрішніми переконаннями, ви зможете досягти миру в душі. Здоров’я й енергія – нормальний фізичний стан людини. У тіла є природне прагнення до здоров’я, і тіло про нього піклується навіть за відсутності фізичного та ментального втручання. Ставлення з любов’ю до тих, хто поруч із вами, до людей, які вас люблять і піклуються про вас. Так, американський оратор-мотиватор Брайан Трейсі виокремлює сім основних складових успіху:

Номер слайду 5

Високі цілі й ідеали, що складають зміст вашого життя. Самопізнання і самосвідомість, що йдуть пліч-о-пліч із внутрішнім щастям і зовнішніми досягненнями. Відчуття самореалізації або того, що ви стаєте тим, ким хочете стати. Фінансова свобода. Більшість неприємностей пов’язана із занепокоєнням через гроші.

Номер слайду 6

ПОСЛІДОВНІСТЬСАМОКОНТРОЛЬСТАРАННІСТЬНаполе-гливість. Праце-любність. Кроки до успіху. ЗОСЕРЕДЖЕНІСТЬЗІБРАНІСТЬ

Номер слайду 7

Пам'ятка «Як досягти успіху в житті»Ставте перед собою реальну мету. Складіть власну схему досягнення успіху. Розвивайте силу воліУмійте захоплюватися справою. Думайте про позитивне Не зупиняйтеся на досягнутому

Номер слайду 8

PPT模板下载:www.1ppt.com/moban/ Успіх приходить лише до того, хто його прагне, хто вміє максимально використати все найкраще із власних внутрішніх ресурсів. Не чекайте, що хтось відкриє вас, відкрийте себе самі, скажіть собі : "Я хочу, я можу, я зроблю".

Номер слайду 9

Щастя й успіх – у ваших руках !Дякую за увагу!

pptx
Додано
22 січня 2021
Переглядів
3494
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку