Презентація Урок розвитку мовлення "Написання листа Святому Миколаю"

Про матеріал
Презентація до уроку розвитку зв'язного мовлення у 2 класі Написання листа Святому Миколаю
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розвиток мовлення «Пишу листа Святому Миколаю»2 клас

Номер слайду 2

Діти! У нас сьогодні ніби свято,Гостей зібралося багато. Ану ж до них ви поверніться І веселесенько всміхніться.І не забудьте привітатись. Тепер почнемо працювати.

Номер слайду 3

Загадка. Хто слухняних,чемних діток. Любить, поважає?Хто на санях чарівних. В гості приїжджає?Хто торбиночки-чаклунки,Що в них діткам подарунки. Уночі тихо-тихенько. Під подушечки ховає?

Номер слайду 4

Слухання легенди про Святого Миколая

Номер слайду 5

Молитва до Святого Миколая

Номер слайду 6

Створюємо сенкан

Номер слайду 7

Прочитай листа Здрастуй, Святий Миколаю!Мене звати Щебетунчик. Цілий рік я старався добре вчитися і чемно поводитися. Але іноді не слухався батьків і вчителів. Пробач мені, обіцяю виправитися. Подаруй мені, будь ласка, електронну іграшку «Робот». А ще прошу, щоб усі мої рідні були здоровими. Чекаю тебе в гості! З повагою – Щебетунчик.

Номер слайду 8

Дай відповіді на запитання Родзинки Кому призначений лист? Про що йдеться в листі? Хто написав цього листа? Напередодні якого свята був написаний лист? Коли це свято приходить?

Номер слайду 9

Прочитай слова. Які з них ти використаєш у своєму листі до Святого МиколаяІграшкакнижказдоров’яцукеркиелектроннацікаваміцнешоколадніподаруйзроби чекаюмрію

Номер слайду 10

Читалочка заховала в ребусах чарівні слова, які треба вживати, коли щось просиш. инок ьм л

Номер слайду 11

Руханка

Номер слайду 12

Напиши листа Святому Миколаю

Номер слайду 13

Гра ’’ Так і ні ’’ Миколай приходить навесні Згодні ви зі мною, діти? Взимку він прийде, це добрий знак Згодні ви зі мною, діти? Несе дарунки лиш мені Кажу я правду , діти? Приходить він до нас вночі, Погоджуєтесь, діти? Все під подушку покладе, як ми у сні, Під подушками подарунки в діток? Справи добра – це Миколая знак, Святого усі люблять, правда?

Номер слайду 14

«Мікрофон»- Я дізнався про…- Мені найбільше сподобалося…- Я не вмів, а тепер навчився…- Найбільший мій успіх – це…- Мені запам’яталося…

Номер слайду 15

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ Намалювати малюнок для Святого Миколая

pptx
Додано
3 січня 2023
Переглядів
1215
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку