Виконав: майстер виробничого навчання Водяна Раїса Мигалівна
Номер слайду 2
ПЛАН УРОКУ 1. Визначення. 2. Харчова цінность м’яса. 3. Класифікація за видом. 4. Класифікація за статю . 5. Класифікація за віком. 6. Класифікація за термічним станом . 7. Класифиікація за вгодованістю.
Номер слайду 3
КОМПЛЕКС РІЗНИХ ТКАНИН(М’ЯЗОВОЇ, СПОЛУЧНОЇ , ЖИРОВОЇ, КІСТКОВОЇ) В НАТУРАЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ
Номер слайду 4
Номер слайду 5
Номер слайду 6
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ВИДОМ ЯЛОВИЧИНА
Номер слайду 7
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ВИДОМ СВИНИНА
Номер слайду 8
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ВИДОМ БАРАНИНА БАРАНИНА
Номер слайду 9
КЛАСИФІКАЦИЯ ЗА ВИДОМ
Номер слайду 10
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА СТАТТЮ
Номер слайду 11
ТЕЛЯТИНА (ВІД 2 НЕДІЛЬ ДО 3 МІСЯЦІВ) ЯЛОВИЧИНА МОЛОДНЯКА (ВІД 3 МІС. ДО 1 РОКУ) ЯЛОВИЧИНА ДОРОСЛОЇ ХУДОБИ (БІЛЬШЕ 3 РОКІВ)
Номер слайду 12
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ВІКОМ М’ЯСО ДОРОСЛИХ ТВАРИН
Номер слайду 13
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ВІКОМ М’ЯСО СТАРИХ ТВАРИН М’ЯСО МОЛОДИХ ТВАРИН (до 1 РОКУ) М’ЯСО ЯГНЯТ
Номер слайду 14
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ТЕРМІЧНИМ СТАНОМ
Номер слайду 15
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ТЕРМИЧНИМ СТАНОМ ЗРАЗУ ПІСЛЯ ЗАБОЮ, ЗБЕРІГАЄ ТЕМПЕРАТУРУ ТІЛА ТВАРИНИ
Номер слайду 16
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ТЕРМІЧНИМ СТАНОМ ХОЛОДЖЕНО ДО ТЕМПЕРАТУРИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА (НЕ НИЖЧЕ 12С)
Номер слайду 17
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ТЕРМІЧНИМ СТАНОМ ТЕМПЕРАТУРА 0 -4С. КРАЩЕ ЗА СМАКОВИМИ І ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Номер слайду 18
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ТЕРМІЧНИМ СТАНОМ ТЕМПЕРАТУРА (-2) – (-3)С.
Номер слайду 19
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ТЕРМІЧНИМ СТАНОМ ТЕМПЕРАТУРА НЕ ВИЩЕ (-8)С. ДЛЯ ДОВГОГО ЗБЕРІГАННЯ
Номер слайду 20
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ТЕРМІЧНИМ СТАНОМ ТЕМПЕРАТУРА НЕ НИЖЕ (-1)С.
Номер слайду 21
КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ВГОДОВАНІСТЮ КАТЕГОРІЇ ВГОДОВАНОСТІ ВИЗНАЧАЮТЬСЯ: