Презентація " Види оформлення букетів"

Про матеріал
У презентації викладено матеріал про основні види букетів, які найчастіше використовуються у флористиці. Гармонійне поєднаних між собою квітів, зібраних в певному порядку, певній техніці задля досягнення гармонії форми, кольорів, запахів створює художню композицію декоративного призначення
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Види оформлення букетів

Номер слайду 2

Вільний букет, напевно, найпростіший зі складання. Збирати його дуже просто: потрібно взяти від 3 до 9 квіток і укласти їх в довільному порядку, можна навіть асиметрично. Прекрасно підійде як варіант для оформлення букетів, наприклад, з хризантемами, айстрами, трояндами. Можна вибрати будь-які квіти і компонувати їх по-різному. Для них не характерна пишна упаковка — досить буде найпростішою або навіть без неї.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Кулястий букет - досить незвичайна композиція, яка створюється з маленьких квіток у вигляді кулі. Квітки скріплюються між собою в центрі, а це місце ретельно декорується за допомогою тюлю з досить довгими стрічками, невимушено звисаючими вниз.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Круглий букет створюється у вигляді правильного кола або півсфери. Квіти укладають в такій композиції у вигляді спіралі. Відмінним рішенням буде додати до нього відповідну зелень і обернути букет в пишну упаковку. Дуже часто такі варіанти використовуються для створення букета нареченої.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Односторонній букет — як зрозуміло вже з назви це лінійна і досить витягнута композиція. Для того, щоб створити таку красу, потрібно викласти квіти ярусами і постаратися повернути їх все на одну сторону (виходить в результаті лицьовий і зворотний бік). Акуратна упаковка доповнить і завершить букет. Доречний такий подарунок на різних урочистих подіях.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Масовий букет визначається великою кількістю квітів зазвичай одного виду. Укладати їх можна у вигляді самих різних форм. Особливо актуальні такі букети у вигляді серця на тематичні в основному жіночі свята. На дні народження улюблених жінок чоловіки часто дарують оберемки троянд, вражаючи свої половинки і їх подружкам на заздрість. Чоловіки люблять робити ефектні подарунки.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Бутоньєрка - дуже маленький односторонній букетик квітів часто використовується для прикраси одягу. Складають таку композицію найчастіше з однієї більшої і декількох дрібних квіточок відповідної колірної гами. Стебла заздалегідь обробляються гарячим воском.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Тейпований букет - композиція квітів на дротовому каркасі, яка виконана у вигляді особливої ​​нестандартної форми: іграшки, корабля, машини, парусника, тварин, серця. Форму можна створити різну, ту, яка принесе максимум радісних емоцій обдаровуваному. Такий незвичайний і незабутній подарунок сподобається кожному. 

Номер слайду 15

pptx
Додано
19 січня 2023
Переглядів
1102
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку