Презентація "Відомі люди з синдромом Дауна"

Про матеріал
Презентація на тему: "Відомі люди з синдромом Дауна" Виконала: Гнатюк Анастасія
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Відомі люди з синдромом Дауна. Гнатюк Анастасія

Номер слайду 2

Джеймі Брюермодель і акторка, найбільш відома за роль у серіалі «Американська історія жахів». Стала першою дівчиною з синдромом Дауна, що з'явилася на подіумі в рамках Mercedes-Benz Fashion Week у Нью-Йорку. Також Джеймі захоплюється живописом і є цивільною активісткою.

Номер слайду 3

Джеймі Брюер

Номер слайду 4

Пабло Пінеда іспанський актор, який отримав у 2009 році «Срібну мушлю» кінофестивалю в Сан-Себастьяні за кращу чоловічу роль у фільмі «Я теж». Пабло мешкає в Малазі, де працює в муніципалітеті, а також викладає.

Номер слайду 5

У Пабло є декілька дипломів: викладача, бакалавра мистецтв, а також диплом в галузі педагогічної психології. Коли він повернувся в Малагу з Сан-Себастьяна, де отримав кіно-приз, мер міста Франсіско де ла Торре вручив йому нагороду «Щит міста».

Номер слайду 6

Паула Сажщотландська знаменитість, яка знялася в декількох фільмах (за роль у британській стрічці "Після життя" отримала премію BAFTA в категорії "Кращий дебют в кіно"), професійно займається нетболом і стала успішним адвокатом. Паула надає юридичну підтримку двом міжнародним фондам — "Ann Craft" і "Mancap".

Номер слайду 7

Мігель Томасінмузикант-експериментатор. Грає на барабанах і очолює аргентинський гурт Reynols. Також світ побачили два його сольні альбоми: перший був запакований в шкарпетки, а другий носив назву «Інтерв'ю з самим собою»

Номер слайду 8

Мігель регулярно виступає в школах і центрах для дітей з особливими потребами, де виконує власні пісні та кавер-версії пісень відомих рок-музикантів.

Номер слайду 9

Раймонд Хувідомий художник. У своїх роботах він використовує делікатну китайську техніку - нанесення малюнків тушшю та аквареллю на рисовий папір. Найчастше Реймонд звертається до портретів тварин: левів, тигрів, ящірок, слонів, риб, черепах і собак. Його роботи присутні у колекціях поціновувачів мистецтва по всьому світу.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Тім Харріс успішний ресторатор. Йому належить Tim's Place, "самий доброзичливий ресторан у світі", який пропонує відвідувачам, крім традиційних страв, безкоштовні обійми Тіма. З моменту відкриття ресторану в 2010 році Тім обійняв більше 22 тисяч чоловік.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Меделін Стюарт20-річна австралійка Меделін Стюарт дебютувала на великому подіумі в ролі моделі у вересні 2015 року. З тих пір дівчина з синдромом Дауна стала популярною моделлю: її постійно запрошують до участі в показах відомих дизайнерів, а популярні бренди пропонують моделі зніматися в їх рекламі. У 2016 році Меделін знову стала зіркою Нью-Йоркського тижня моди

Номер слайду 15

pptx
Додано
28 березня 2021
Переглядів
1605
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку