Презентація: Виготовлення декоративних свічок

Про матеріал
Колись свічки для наших прадідів були невід’ємною частиною життя, адже за допомогою них вони могли висвітлювати своє приміщення в пізній час доби. На сьогоднішній день у людей такої потреби вже немає, зараз свічки більше використовують для декору, прикраси на торжестві, у вигляді подарунка, можна ще використовувати як ароматичні свічки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виготовлення декоративних свічок

Номер слайду 2

Колись свічки для наших прадідів були невід’ємною частиною життя, адже за допомогою них вони могли висвітлювати своє приміщення в пізній час доби. На сьогоднішній день у людей такої потреби вже немає, зараз свічки більше використовують для декору, прикраси на торжестві, у вигляді подарунка, можна ще використовувати як ароматичні свічки. Для створення свічки можна використовувати що завгодно, сухофрукти, зерна кави, живі квіти, дуже красиво виглядають гелеві прозорі свічки з декорацією всередині, різної форми і розмірів. Виготовлення свічки в домашніх умовах для багатьох стало захоплюючим хобі. Для створення креативності, затишку, або прикрасити святковий стіл завжди були в моді речі зроблені своїми руками, зараз ми розглянемо один з варіантів, як легко і просто зробити авторську гелеву свічку в домашніх умовах без особливих витрат.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

https://home-ideas.com.ua/uk/svichki-svoyimi-rukami-70-idej-dlya-zatishnogo-dekoru-pokrokovi-majster-klasi/https://ibud.ua/ua/statya/svechi-svoimi-rukami-100891https://melnyk.ucoz.ru/index/0-13https://doba.te.ua/post/41312https://candle-studio.com.ua/productshttps://candle-studio.com.ua/productshttps://gazeta.ua/articles/beauty/_eksklyuzivni-rizbleni-svichki-zamovlyayut-na-vesillya/458034

pptx
Додано
30 жовтня 2022
Переглядів
587
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку