Презентація "Вишивка блузки шовковими стрічками"

Про матеріал
Презентація містить матеріали для роботи з дітьми при дистанційній формі навчання у гуртку "Художня вишивка шовковими стрічками", "Конструювання та моделювання одягу" другий рік навчання. Тема"Оздоблення виробу"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Оздоблення виробу шовковими стрічками (блузка)Керівник гуртка-методист Морозова Олена. Станція юних техніків. Студія «Стиль»Краматорськ, 2021р

Номер слайду 2

Готовий виріб

Номер слайду 3

Матеріали для роботи. Тканина для вишивки;Шовкові стрічки (шириною 3мм., 5мм.);Нитки муліне;П’яльця, ножиці, голка для вишивки, швацькі принади.

Номер слайду 4

На тканині швейною крейдою малюємо лінії візерунку, та прошиваємо їх зеленими нитками муліне (спочатку в одну сторону стібками 3-4мм, а потім в протилежну сторону, проводячи голку під стібками, не проколюючи тканину).

Номер слайду 5

Коли всі лінії вишиті зеленими нитками, починаємо вишивати квіти тоненькою стрічкою 3мм. Місце розташування квітів обираємо за власним задумом.

Номер слайду 6

На кінцівках зелених ліній вишиваємо квіти стрічкою 5мм. За допомогою стібків різної довжини, придаємо квітам різноманітну форму.

Номер слайду 7

Якщо потрібно за задумом, вишиваємо декілька додаткових стебел зеленими нитками муліне. Прикрашаємо їх бордовими квітами, різного розмірі (повні квіти та бутони).

Номер слайду 8

По зеленим стеблам вишиваємо білою стрічкою 5 мм квіти (повні та бутони).

Номер слайду 9

За задумом, в потрібних місцях, вишиваємо листя нитками муліне.

Номер слайду 10

Блакитною стрічкою робимо невеличкі стібки по зеленому стеблу.

Номер слайду 11

Вишивка готова. Нею можна прикрасити жіночий та дитячий одяг, оздобити сумку чи косметичку. Колір стрічок та елементи вишивки можна змінювати за власним задумом.

pptx
Додано
21 квітня 2021
Переглядів
429
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку