Презентація з граматики (should\shouldn't)

Про матеріал
У цьому матеріалі подана коротка презентація, пов'язана з модальними дієсловами should \ shouldn't, яку можна використовувати під час дистанційного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Should\Shouldn’t. Слід/Не слід

Номер слайду 2

Використання. В англійській мові should\shouldn’t використовується для того, щоб давати поради. В усіх особах, незалежно від часу, воно вживається в однаковій формі: should - у розповідних реченнях; shouldn’t - у заперечних. You should visit your dentist. (Тобі слід відвідати свого стоматолога)He shouldn’t go out tonight. (Йому не слід йти гуляти сьогодні ввечері)Після should\shouldn’t вживаємо дієслово у початковій формі.

Номер слайду 3

Запитування про пораду. Також should ми вживаємо для того, щоб запитати поради. Тоді ми утворюємо з ним запитання, виносячи його на початок речення: Should I buy this dress? (Чи слід мені купити цю сукню?)Інші шляхи запитування порад: What should I\we do…? - Що нам слід робити…?What’s the best way to...? - Як найкраще (щось зробити)...?How can I\we…? - Як я\ми можемо…?

Номер слайду 4

Приклади. What should I do when somebody knocks on the door?(Що мені слід робити, коли хтось стукає у двері?)What’s the best way to do that task?(Який найкращий спосіб, щоб зробити те завдання?)How can we do our project better?(Як ми можемо зробити наш проект кращим?)

Номер слайду 5

Інші способи надання порад. I think\I don’t think you should… - Я думаю/не думаю, що тобі слід…You should (not) … - Тобі слід/не слід…How about + Ving…? - Як щодо…?Why don’t you…? - Чому б тобі не …?

Номер слайду 6

Приклади. I think you should go for a walk. (Думаю, тобі слід піти на прогулянку)You should study more. (Тобі слід вчитися більше)How about going to the cinema? (Як щодо того, щоб піти в кіно?)Why don’t you listen to me? (Чому б тобі не послухати мене?)

pptx
Додано
29 квітня 2020
Переглядів
3631
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку