Презентація з предмета “Літературне читання” за темою “Василь Сухомлинський “Як білочка дятла врятувала”

Про матеріал

Мета створення презентації: знайомство з біографією В.О. Сухомлинського, вчити регулювати темп читання, силу голосу, давати повні відповіді на запитання за змістом прослуханого, прочитаного; збагачувати словниковий запас; розвивати навички мовленнєвої діяльності, слухове сприймання та слухову увагу, пізнавальний інтерес, допитливість; виховувати любов до природи, бажання допомагати іншим, позитивного ставлення до оточуючих людей.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентаціядо відкритого урокуу 2-А класі з предмета“Літературне читання” за темою “Василь Сухомлинський “Як білочка дятла врятувала” Вчитель: Л. М. Кривошлик

Номер слайду 2

Василь Сухомлинський“Як білочка дятла врятувала”

Номер слайду 3

Мета: продовжити знайомство з біографією В. О. Сухомлинського, вчити читати відривним складовим способом з переходом на читання цілими словами, регулювати темп читання, силу голосу, давати повні відповіді на запитання за змістом прослуханого, прочитаного; формувати уміння брати участь у груповій і колективній творчій діяльності; збагачувати словниковий запас; розвивати навички мовленнєвої діяльності слухове сприймання та слухову увагу, пізнавальний інтерес, допитливість; виховувати любов до природи, бажання допомагати іншим, позитивного ставлення до оточуючих людей.

Номер слайду 4

Девіз:“Мрію я пізнати світ: Вчуся я читати. Налаштуюсь на успіх,Буду працювати!”

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Чистомовка. Ки – ки – ки – ми читаємо каз…Рі – рі – рі – їх складають казка…Ва – ва – ва – фантастичні там ди…Ча – ча – ча – казка мудрості нав…Ло –ло – ло – в ній добро перемагає з…

Номер слайду 7

Казка – цікава вигадана історія про події, яких не може бути в реальному житті. Рослини і тварини в них уміють розмовляти і робити все те, що й люди.

Номер слайду 8

Вірно людям я служу,Їм дерева стережу. Дзьоб міцний і гострий маю,Шкідників ним здобуваю.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Хвіст трубою, спритні ніжки- Плиг із гілки на сучок!Носить весело горішки. В золотий свій сундучок. В неї очі, мов горішки,Кожушина хутряна, Гострі вушка, наче ріжки,У дуплі живе вона.

Номер слайду 11

Перевірка домашньогозавдання

Номер слайду 12

Номер слайду 13

лу-щи-ти дзьоб ви-лу-щи-ти сльози за-мерз-ло бі-лоч-ка за-мер-за-ють біл-че-ня-та достукається шишка

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Відпочинок для очей

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Сінквейн Тварини. Турботливі, добрі,…Допомагали, раділи, співчували,.. Люди можуть навчитися у тварин допомагати один одному.

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Подарунок

Номер слайду 24

Дякуємо за старанність, плідну роботу, уважність.

Номер слайду 25

pptx
Додано
20 березня 2018
Переглядів
1951
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку