Презентація з предмету “Технологія Приготування їжі”: “Класифікація страв з овочів за способом теплової обробки. Правила варіння та припускання, смаження і тушкування овочів"

Про матеріал
Презентація з предмету “Технологія Приготування їжі”: “Класифікація страв з овочів за способом теплової обробки. Правила варіння та припускання, смаження і тушкування овочів".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

pptx
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
11 вересня
Переглядів
82
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку