Номер слайду 8
Повинен вміти: приготувати страви та кулінарні вироби масового попиту; салати овочеві та з м'ясом, вінегрети, рибу під маринадом, м'ясний, грибний та рибний бульйони, заправочні, пюреподібні, холодні, солодкі та молочні суті, різні види пасерувань, томатний, молочний, деякі інші соуси, відварне м'ясо, рагу, гуляш, битки у соусі, відварну, смажену та парову рибу, фаршировані овочі, запіканки з овочів та круп, молочні страви, гарячі та холодні напої, солодкі страви; замішувати прісне і дріжджове тісто та випікати вироби з нього; заправляти птицю для варіння та смаження, підготовляти для теплової обробки осетрові риби; виготовляти порційні напівфабрикати з яловичини, баранини та свинини; відпускати приготовані страви.