Презентація з теми: «Приготування страв з макаронних виробів»Виконала:майстер виробничого навчання. Раїса ВОДЯНА
Номер слайду 2
Макаронник
Номер слайду 3
Приготування макаронника. Макарони відварюють незливним способом в суміші молока з водою, охолоджують. Яйця обробляють, випускають в посуд, збивають з цукром, додають до охолоджених макаронів. Лист змазують маслом посипають сухарями викладають на нього макарони та запікають.
Номер слайду 4
Бабка з макарон запечена з сиром
Номер слайду 5
Приготування бабки з локшини запеченої зкисломолочним сиром. Локшину відварюють незливним способом. Сир кисломолочний протирають. Яйця обробляють, випускають в посуд, перемішують з сіллю і цукром і з’єднують з локшиною, сиром. Лист змазують маслом, посипають сухарями, викладають масу з локшини. Поверхню змазують сметаною, збризкують маслом вершковим, запікають.
Номер слайду 6
Макарони запечені з яйцем
Номер слайду 7
Приготування макарон запечених з яйцем. Макарони відварюють, охолоджують. Яйця обробляють, випускають в посуд, змішують з молоком, додаючи сіль. Цією сумішшю заливають відварні макарони. Лист змазують маслом і викладають на нього макарони, залиті яєчно – молочною сумішшю, запікають 10 хвилин.
Номер слайду 8
Макарони запечені з сиром
Номер слайду 9
Приготування макарон запечених з сиром. Макарони відварюють, заправляють вершковим маслом. Твердий сир зачищають, натирають на тертці. Порціонну сковорідку змазують маслом, викладають макарони, посипають натертим твердим сиром, збризкують маслом і запікають.