Презентація з теми: "Приготування страв з макаронних виробів".

Про матеріал
Презентація з теми: "Приготування страв з макаронних виробів. Матеріал для уроку виробничого навчання за професією "Кухар".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація з теми: «Приготування страв з макаронних виробів»Виконала:майстер виробничого навчання. Раїса ВОДЯНА

Номер слайду 2

Макаронник

Номер слайду 3

Приготування макаронника. Макарони відварюють незливним способом в суміші молока з водою, охолоджують. Яйця обробляють, випускають в посуд, збивають з цукром, додають до охолоджених макаронів. Лист змазують маслом посипають сухарями викладають на нього макарони та запікають.

Номер слайду 4

Бабка з макарон запечена з сиром

Номер слайду 5

Приготування бабки з локшини запеченої зкисломолочним сиром. Локшину відварюють незливним способом. Сир кисломолочний протирають. Яйця обробляють, випускають в посуд, перемішують з сіллю і цукром і з’єднують з локшиною, сиром. Лист змазують маслом, посипають сухарями, викладають масу з локшини. Поверхню змазують сметаною, збризкують маслом вершковим, запікають. 

Номер слайду 6

Макарони запечені з яйцем

Номер слайду 7

Приготування макарон запечених з яйцем. Макарони відварюють, охолоджують. Яйця обробляють, випускають в посуд, змішують з молоком, додаючи сіль. Цією сумішшю заливають відварні макарони. Лист змазують маслом і викладають на нього макарони, залиті яєчно – молочною сумішшю, запікають 10 хвилин.

Номер слайду 8

Макарони запечені з сиром

Номер слайду 9

Приготування макарон запечених з сиром. Макарони відварюють, заправляють вершковим маслом. Твердий сир зачищають, натирають на тертці. Порціонну сковорідку змазують маслом, викладають макарони, посипають натертим твердим сиром, збризкують маслом і запікають.  

Номер слайду 10

С М А Ч Н О Г О!

pptx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
17 січня 2021
Переглядів
1755
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку